DNA a deschis dosar penal in care se cerceteaza finantarea PDL de la prezidentiale si europarlamentare

Publicata la 23 Feb 2016 - 1:38pm de Max-Media.ro

Sandu Gabriel DNA dosar finantarea PDLProcurorii DNA anchetează finanţarea campaniilor PDL de la alegerile europarlamentare şi prezidenţiale din 2009.

Marţi dimineaţa, la sediul DNA a ajuns fostul ministru al Comunicaţiilor, prahoveanul Gabriel Sandu, pentru a fi audiat în acest dosar în calitate de martor.

Fostul ministru nu a făcut declaraţii pentru presă și nici nu era însoțit de avocat.

Noul dosar este unul disjuns din dosarul Microsoft. De altfel, Gabriel Sandu a și făcut denunțuri la DNA privind banii care ar fi ajuns la PDL pe căi ilegale, spunând – conform unor surse – că numai el a dat vreo 400.000 de euro.
 
Cercetările au început în această cauză încă de anul trecut, atunci când personaje politice din vechiul PDL au fost audiate, printre care Emil Boc, Vasile Blaga, Sulfina Barbu. Ei au fost întrebați dacă știau despre aceste finanțări care ar fi avut o sursă ilegală.
 
 
Ph-online.ro Northia Star Travel
Despre autor

Max-Media.ro este cel mai bun site de stiri din Prahova. Am aparut pe 1 martie 2011 si oferim informatii in timp real, atat din judet, cat si din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe maxmedia_ro@yahoo.com sau sa sunati la 0745144044

Comentează știrea: