DNA a deschis dosar penal in care se cerceteaza finantarea PDL de la prezidentiale si europarlamentare

Sandu Gabriel DNA dosar finantarea PDLProcurorii DNA anchetează finanţarea campaniilor PDL de la alegerile europarlamentare şi prezidenţiale din 2009.

Marţi dimineaţa, la sediul DNA a ajuns fostul ministru al Comunicaţiilor, prahoveanul Gabriel Sandu, pentru a fi audiat în acest dosar în calitate de martor.

Fostul ministru nu a făcut declaraţii pentru presă și nici nu era însoțit de avocat.

Noul dosar este unul disjuns din dosarul Microsoft. De altfel, Gabriel Sandu a și făcut denunțuri la DNA privind banii care ar fi ajuns la PDL pe căi ilegale, spunând – conform unor surse – că numai el a dat vreo 400.000 de euro.
 
Cercetările au început în această cauză încă de anul trecut, atunci când personaje politice din vechiul PDL au fost audiate, printre care Emil Boc, Vasile Blaga, Sulfina Barbu. Ei au fost întrebați dacă știau despre aceste finanțări care ar fi avut o sursă ilegală.
 
 

Despre Autor

Ziarul de Ploiești (zdp.ro) este continuarea firească a publicației online, Max-Media.ro, care a apărut pe 1 martie 2011, din dorinţa de a oferi publicului un produs media de calitate. Oferim ştiri locale din Prahova, Brașov, Dâmbovița și Buzău. Ne puteți găsi la +40745144044 sau pe e-mail: contact@zdp.ro

Alte Știri

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *