DNA Ploiesti va face perchezitii si o audiaza pe judecatoarea Ruxandra Popescu, de la Sinaia

Publicata la 22 Mar 2016 - 8:29am de Max-Media.ro

judecatoare Sinaia Ruxandra Popescu la DNAMarți dimineața, judecătoarea Ruxandra Popescu, de la Judecătoria Sinaia, a fost adusă la DNA Ploiești, pentru a fi audiată în legătură cu posibile fapte de corupție. Magistratul este suspectat că a dat o decizie ciudată, ai cărei beneficiari ar fi fost niște apropiați ai șefului Poliției Sinaia, Marin Tudorică.

După audieri, procurorii anticorupție vor merge împreună cu judecătoarea  la Sinaia, pentru percheziții.

În acest sens, a fost cerut un aviz din partea Consiliului Superior al Magistraturii.

Surse judiciare au declarat pentru max-media.ro că Ruxandra Popescu ar fi primit o blană în valoare de 500 de euro, ca să stabilească un preț mai mic pentru un teren din centrul stațiunii Sinaia, achiziționat de către niște apropiați ai lui Marin Tudorică.

Aceștia ar fi dat Consiliul Local în judecată, ca să plătească pentru suprafața respectivă – atribuită prin concesiune – cu 244.000 de euro mai puțin.

Ph-online.ro Northia Star Travel
Despre autor

Max-Media.ro este cel mai bun site de stiri din Prahova. Am aparut pe 1 martie 2011 si oferim informatii in timp real, atat din judet, cat si din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe maxmedia_ro@yahoo.com sau sa sunati la 0745144044

1 Comentariu

  1. Popescu Gheorghe 27 martie 2016 at 7:57 -

    Am o intrebare pertinenta, concludenta si utila cauzei: intr-un litigiu imobiliar pretul nu il stabileste evaluatorul imobiliar care este specialistul in domeniu? Expertiza judiciara poate fi proba la dosar, prin care se evalueaza imobilul, dar nicidecum judecatorul ,, nu stabileste pretul unui teren”. Haideti sa reformulam stirea:)
    Cu respect

Comentează știrea: