Doi elevi de la Colegiul Militar din Breaza au fost laudati de catre MApN pentru performantele sportive

Publicata la 18 Feb 2016 - 2:42pm de Max-Media.ro

elevi sportivi Colegiul Militar BreazaDoi elevi de la Colegiul Militar din Breaza au fost lăudați de Ministerul Apărării Naționale, care le-a făcut publice performanțele sportive. unul dintre ei este medialiat alături de echipa Clubului Sportiv Municipal Ploiești.

Iată ce a scris MApN:

„Îmbinând pasiunea pentru sport cu munca asiduă, sub atenta îndrumare a profesorilor şi antrenorilor de educaţie fizică şi sport din cadrul Colegiului Naţional Militar “Dimitrie Cantemir”, Breaza, elevul Mihai Pîslaru (dreapta) şi elevul sergent Alexandru Drăgoi (stânga) au reuşit să urce pe cele mai înalte trepte ale podiumului unor competiţii sportive, rezervate juniorilor.

Elevul Mihai Pîslaru a doborât trei recorduri, cu echipa de la CSM Ploieşti, la proba de ştafetă 4x200m şi 4x400m (juniori 1 şi 2) din cadrul Concursului naţional “Memorialul Dorin Melinte”, iar elevul sergent Alexandru Drăgoi a devenit vicecampion naţional la Campionatul naţional de probe combinate pentru juniori 1, secţiunea heptatlon (60m plat, săritura în lungime cu elan, săritura în înălţime, aruncarea greutăţii, săritura cu prăjina, 60m garduri şi 1000m plat).”

Foto:  MApN, Colegiul Naţional Militar „Dimitrie Cantemir” Breaza

Ph-online.ro Northia Star Travel
Despre autor

Max-Media.ro este cel mai bun site de stiri din Prahova. Am aparut pe 1 martie 2011 si oferim informatii in timp real, atat din judet, cat si din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe maxmedia_ro@yahoo.com sau sa sunati la 0745144044

Comentează știrea: