Dorel loveste din nou, in Prahova! La Breaza a aparut trotuarul cu pomi, unde oamenii nu incap

Publicata la 3 Mai 2016 - 8:24pm de Max-Media.ro

trotuarul cu copaci Breaza 1Un proiect făcut pe fonduri europene a ajuns de râsul localnicilor din orașul Breaza, deoarece nu a ieșit cum ar fi trebuit. Situația nu e atât de gravă, cât mai degrabă haioasă, și a fost generată de faptul că administrația nu a reușit să-și impună punctul de vedere în fața unui cetățean.

Pe strada Erou Caporal Dumitrache, la intersecția cu strada Frăsinet, în Breaza a răsărit ceea ce ar putea deveni obiectiv turistic: trotuarul cu pomi pe mijloc!

Cu o lățime de circa 50 cm, lucrarea pare o pârtie de schi cu obstacole, tocmai bună pentru slalom. Așa că nu a putut fi recepționată.

Cum s-a ajuns la această situație jenantă? Înainte să apară proiectul pe fonduri europene, în valoare de peste 10 milioane de euro, care prevedea asfaltarea a 22 de străzi, inclusiv realizarea de trotuare, un localnic a plantat pomi pe lângă gard, în fața casei.

Pomii au rămas, iar atunci când s-a realizat trotuarul, autoritățile nu au fost în stare să-și impună punctul de vedere în fața cetățeanului, deși la mijloc este vorba de un spațiu public.

Reprezentanții Primăriei Breaza ridică, acum, neputincioși din umeri. Ei spun că lucrarea nu poate fi recepționată, deși termenul limită este 30 iunie 2016, fapt care pune în pericol întregul proiect. Iar administrația locală riscă să returneze banii Uniunii Europene.

Trist este că unii pomi deja s-au uscat din cauza asfaltului turnat de jur împrejur, așa că nici ei nu o duc bine și nici trotuarul nu este funcționabil.

trotuarul cu copaci Breaza 3 trotuarul cu copaci Breaza 2

Ph-online.ro Northia Star Travel
Despre autor

Max-Media.ro este cel mai bun site de stiri din Prahova. Am aparut pe 1 martie 2011 si oferim informatii in timp real, atat din judet, cat si din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe maxmedia_ro@yahoo.com sau sa sunati la 0745144044

2 Comments

Comentează știrea: