Dosar penal deschis de procurori la o primarie din Prahova, dupa ce s-au descoperit mijloace de inregistrare

reportofon inregistrare la primarieScandal la Primăria comunei Dumbrava, după ce poliţiştii si procurorii au fost sesizați că într-un birou s-ar fi efectuat ascultări neautorizate ale funcţionarilor. Ancheta declanșată este in REM, adică nu vizează o anumită persoană, fiind cu autor necunoscut până la proba contrarie.

Potrivit unor surse, cel bănuit că ar fi montat ilegal reportofoane, ca să-și asculte subordonații, ar fi chiar primarul localității.

Dispozitivele de înregistrare au fost descoperite în biroul unei funcţionare, care în luna august s-a certat cu edilul Marian Apostol, fiind luată cu ambulanța de la sediul administrației.

Primarul din Dumbrava a declarat că el nu este vinovat, ci este vorba de o înscenare pusă la cale de două angajate, cu care se află în conflict din cauza unei reclamaţii depuse la Agenţia Naţională de Integritate.

“Nu știu cine și de ce ar fi montat reportofoanele în încăpere. Sunt atacat de când am făcut reclamaţie la ANI, prin care am sesizat autorităţile că rudele unui funcţionar public, angajat al primăriei, făcea afaceri cu instituția, fapt complet ilegal. Cineva îmi vrea răul și inventează probe împotriva mea”, a declarat Marian Apostol.

Despre Autor

Ziarul de Ploiești (zdp.ro) este continuarea firească a publicației online, Max-Media.ro, care a apărut pe 1 martie 2011, din dorinţa de a oferi publicului un produs media de calitate. Oferim ştiri locale din Prahova, Brașov, Dâmbovița și Buzău. Ne puteți găsi la +40745144044 sau pe e-mail: contact@zdp.ro

Alte Știri

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *