Doua persoane au fost ranite intr-o explozie la o casa din orasul Busteni. Afla ce s-a intamplat

Publicata la 14 Sep 2016 - 11:28am de Max-Media.ro

explozie casaMiercuri dimineața, două persoane au suferit arsuri pe aproximativ 30% din suprafaţa corporală, în urmă unei deflagraţii produse la o casă din cartierul Poiana Ţapului, orașul Buşteni.

Conform ISU Prahova, explozia s-a produs din cauza unor scăpări de gaze, după ce proprietarul a aprins o brichetă. Imediat a urmat și un incendiu. Din fericire, pagubele materiale nu sunt mari.

„Au fost scăpări de gaze din reţea. Când proprietarul a aprins bricheta s-a produs deflagraţia.”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Prahova, Raluca Vasiloae.

În urma deflagraţiei, două persoane au fost transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti. Este vorba de un bărbat în vârstă de 45 ani cu arsuri de gradul I, II şi III, pe 30% din suprafaţă corporală şi de o femeie în vârstă de 58 ani, cu arsuri pe 27% suprafaţă corporală.

Ph-online.ro Northia Star Travel
Despre autor

Max-Media.ro este cel mai bun site de stiri din Prahova. Am aparut pe 1 martie 2011 si oferim informatii in timp real, atat din judet, cat si din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe maxmedia_ro@yahoo.com sau sa sunati la 0745144044

Comentează știrea: