Dragostea adevarata se gaseste la Ploiesti Shopping City. Concurs de speed dating si un weekend la munte pentru indragostiti, cu ocazia Valentine’s Day

Valentine's Day Ploiesti Shopping CityCei aflați în căutarea sufletului pereche au șansa să o întâlnească pe 12 februarie, la Ploiești Shopping City. 

Cel mai important centru comercial din regiune se transformă în destinația iubirii și găzduiește cel mai „cool” maraton de întâlniri romantice care va premia un cuplu cu un weekend romantic la munte. Celebrarea zilei iubirii nu ar fi completă și fără concursurile dedicate tuturor vizitatorilor, atelierele de beauty și multe alte momente speciale.

Lasă dragostea să te surprindă pe repede-nainte

Cu prilejul zilei dedicate îndrăgostiților, Ploiești Shopping City organizează, într-un cadru intim, cu baloane în formă de inimă, lumini colorate și arome îmbietoare, un concurs de speed dating, special pentru cei care își doresc ca anul acesta să cunoască dragostea adevărată. Pe 12 februarie, începând cu ora 11:00, 20 de femei, respectiv 20 de bărbați vor fi protagoniștii unei competiții care îi va aduce cuplului câștigător marele premiu constând într-un weekend la munte, oferit de Bibi Vacanța. Alături de moderatorii evenimentului vedetele Zu Daniel Buzdugan și Iulia Olăreanu, participanții vor avea la dispoziție câte cinci minute pentru a interacționa cu fiecare în parte, urmând ca la finalul fiecărei conversații, aceștia să acorde un calificativ interlocutorului pe baza căruia se va realiza analiza compatibilității. De la eveniment nu vor lipsi testele la care vor fi supuși participanții, cu probe de karaoke, dans, bancuri și întrebări de cultură generală, oferindu-le participanților ocazia perfectă pentru a se destinde.

Tombolă cu premii pentru îndrăgostiți

În perioada 07-14 februarie, în centrul comercial va fi amplasată o inimă din flori roșii, cu diametru de 1,5m realizată de partenerul evenimentului, Școala de Flori Siati. În jurul inimii, domnii vor putea să pună un bilețel cu datele lor de contact, urmând ca pe 13 februarie să se organizeze o tombolă în care vor fi incluse toate bilețelele strânse pe parcursul zilelor de campanie. Zece câștigători vor fi desemnați și, în dimineața zilei de 14 februarie, le va fi livrat câte un buchet de flori pe care să îl ofere cadou jumătății lor. 

Toți participanții la tombolă vor premiați! Cei care nu se vor regăsi printre cei zece câștigători, vor fi răsplătiți și vor primi pe 13 februarie o cutie de bomboane de ciocolată.  

Mai multe detalii despre evenimente pot fi citite pe www.ploiestishoppingcity.ro sau pe Facebook, www.facebook.com/PloiestiShoppingCity.  

Despre Autor

Ziarul de Ploiești (zdp.ro) este continuarea firească a publicației online, Max-Media.ro, care a apărut pe 1 martie 2011, din dorinţa de a oferi publicului un produs media de calitate. Oferim ştiri locale din Prahova, Brașov, Dâmbovița și Buzău. Ne puteți găsi la +40745144044 sau pe e-mail: contact@zdp.ro

Alte Știri

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *