DSP Prahova isi recunoaste greseala si dezvaluie ca gripa a facut o victima si la Campina

morti gripa porcinaPrintr-un comunicat de presă, apăut ca urmare a știrii date de max-media.ro (Nu le ies mortii de gripa porcina la socoteala! DSP Prahova si SJU Ploiesti dau cifre diferite), DSP Prahova recunoaște că a greșit atribuind Spitalului Județean de Urgență Ploiești mai multe persoane decedate din cauza virusului gripei porcine. Cu această ocazie aflăm, însă, că exista o victimă și la Câmpina, ținută sub tăcere (vezi jos).

Este vorba despre un bărbat de peste 65 de ani, internat în stare gravă, deoarece avea boli cronice și a făcut și gripă. El a murit după 3 zile, din cauza insuficienței respiratorii.

Deși s-a produs săptămâna trecută, decesul de la Câmpina a fost ținut sub tăcere și a ieșit la iveală pentru că nu se pupau raportările DSP Prahova cu cele ale SJU Ploiești.

deces virus gripal AH1 si la Spitalul Municipal Campina

Despre Autor

Ziarul online Max-Media.ro a aparut pe 1 martie 2011. Oferim informatii regionale, din Prahova, Brasov, Buzau si Dambovita, cat si stiri din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe maxmedia_ro@yahoo.com sau sa sunati la 0745144044

Alte Știri

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *