DSP Prahova isi recunoaste greseala si dezvaluie ca gripa a facut o victima si la Campina

morti gripa porcinaPrintr-un comunicat de presă, apăut ca urmare a știrii date de max-media.ro (Nu le ies mortii de gripa porcina la socoteala! DSP Prahova si SJU Ploiesti dau cifre diferite), DSP Prahova recunoaște că a greșit atribuind Spitalului Județean de Urgență Ploiești mai multe persoane decedate din cauza virusului gripei porcine. Cu această ocazie aflăm, însă, că exista o victimă și la Câmpina, ținută sub tăcere (vezi jos).

Este vorba despre un bărbat de peste 65 de ani, internat în stare gravă, deoarece avea boli cronice și a făcut și gripă. El a murit după 3 zile, din cauza insuficienței respiratorii.

Deși s-a produs săptămâna trecută, decesul de la Câmpina a fost ținut sub tăcere și a ieșit la iveală pentru că nu se pupau raportările DSP Prahova cu cele ale SJU Ploiești.

deces virus gripal AH1 si la Spitalul Municipal Campina

Despre Autor

Ziarul de Ploiești (zdp.ro) este continuarea firească a publicației online, Max-Media.ro, care a apărut pe 1 martie 2011, din dorinţa de a oferi publicului un produs media de calitate. Oferim ştiri locale din Prahova, Brașov, Dâmbovița și Buzău. Ne puteți găsi la +40745144044 sau pe e-mail: contact@zdp.ro

Alte Știri

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *