Durere si jale la Iordacheanu. Rudele il plang pe Gabriel Matei, mort in infernul din Colectiv (FOTO)

Publicata la 2 Noi 2015 - 11:29am de Max-Media.ro

Cadavrul ars pe față și pe corp al lui Gabriel Matei a ajuns, duminică, în satul natal din comuna Iordăcheanu, Prahova. Acum stă într-un sicriu, acoperit de lacrimile mamei. Uriașul blond nu mai este…

Gabriel împlinise 42 de ani și a fost un om vesel, muncitor, care își făcuse un rost în București, după ce a urmat cursurile Politehnicii.

Vineri, chiar înainte de fatidica oră, blondul își dăduse sâmbătă întâlnire cu fratele său mai mic, care se întorsese în România.

Dar nu a mai apucat să-l vadă, deoarece s-a dus în Club Colectiv, împreună cu prietena sa. Au murit amândoi carbonizați.

Rudele lui Gabriel sunt secătuite de plâns și durere. Mama sa (foto dreapta) – fosta secretară a școlii din localitate și nașa de botez (foto stânga) nu vor să accepte nici acum că marele blond nu mai este. Marți va fi înmormântat.

Dumnezeu să îl odihnească!


Ph-online.ro Northia Star Travel
Despre autor

Max-Media.ro este cel mai bun site de stiri din Prahova. Am aparut pe 1 martie 2011 si oferim informatii in timp real, atat din judet, cat si din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe maxmedia_ro@yahoo.com sau sa sunati la 0745144044

Comentează știrea: