Esti absolvent si cauti job? Vino la Bursa locurilor de munca de la Ploiesti, Campina si Valenii de Munte

Publicata la 24 Sep 2013 - 2:31pm de Max-Media.ro

Vineri, 27 septembrie, absolventii promotiei 2013 dar dintre cele anteritoare sunt asteptati la targul de job-uri organizat de AJOFM Prahova.

Bursa locurilor de munca este organizata in cele doua municipii ale judetului, la Ploiesti si Campina, dar si in orasul Valenii de Munca. Evenimentul este simultan in toate cele 3 orase si isi va deschide portile incepand cu ora 9.00.

La Ploiesti, se va desfasura in holul salii Europa de la Palatul Administratitv, la Campina, in incinta Casei de Cultura “Geo Bogza”, iar la Valenii de Munte chiar in sefiul local al AJOFM Prahova.

Ph-online.ro Northia Star Travel
Despre autor

Max-Media.ro este cel mai bun site de stiri din Prahova. Am aparut pe 1 martie 2011 si oferim informatii in timp real, atat din judet, cat si din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe maxmedia_ro@yahoo.com sau sa sunati la 0745144044

3 Comments

  1. cristina 27 septembrie 2013 at 14:39 -

    la ora 11 nu era nici urma de stand la Campina:)

  2. Max-Media.ro 27 septembrie 2013 at 14:40 -

    Foarte interesant, asteptam si alte detalii, poate facem o stire

  3. cristina 27 septembrie 2013 at 18:10 -

    nu prea mai sunt detalii..daca deja plecasera la 2 ore de la deschidere nu prea se poate comenta:)) …ma uitam melamurita dupa semne unde ar fi standurile, nu erau nici afise, nici un banner, dar a fost amabil domnul in varsta care era probabil cu intretinerea imobiluli si ne-a anuntat ca sunt plecati…atat am vazut un afis cu Lemet ramas…poate erau si altele dar nu le-am vazut din prima….desi nu sunt absolventa 2013, am zis totusi sa incerc..dar n-am mers de la prima ora pentru ca ma gandeam ca pana termina de amenajat standurile dureaza si pana mai beau o cafea…asa sa nu ii luam prea de dimineata…….si probabil Bursa a fost doar pentru publicitatea firmelor si nu au prea multe locuri de munca..asa cum se vede de altfel si pe siturile de joburi..

Comentează știrea: