Exclusiv: Un elev de liceu din Prahova, hartuit sexual pe facebook, de un individ poreclit „Soparla”

Alexandru Alex OpreaÎn exclusivitate pentru max-media.ro, mama unui elev de liceu din Prahova a prezentat problema neplăcută cu care s-a confruntat fiul ei, după ce a fost contactat pe facebook de un individ, care l-a hărțuit sexual. Din motive lesne de înțeles, nu vom da numele real al victimei, mai ales că aceasta va depune o plângere la poliție.

Conform părinților, elevul a fost contactat pe facebook de o persoană cu care jucase „Counter Strike”.

Este vorba despre bărbatul care are contul Alexandru Alex Oprea (Alexandru Alex Oprea), poreclit și „Șopârlă”. Acesta susține că este din județul Buzău, dar acum se află în Anglia.

Fără rușine, individul l-a abordat pe minorul de 17 ani, căruia i-a propus o partidă de sex, contra a 50 de lei.

Singura scuză a acestuia ar fi dacă o altă persoană i-a spart contul de facebook, altfel există premisa să fie cercetat penal.

Iată dovada mai jos:

Părinții minorului au declarat pentru max-media.ro că acesta va depune plângere la poliție. Oamenii sunt nemulțumiți de faptul că un individ cu astfel de apucături le hărtuiește băiatul și sunt speriați de ceea ce se poate întâmpla.

Într-o discuție cu alt utilizator, posesorul contului Alexandru Alex Oprea susține că nu se teme de consecințe, deoarece datele sunt false. Vezi foto mai jos:

cont fals

Despre Autor

Ziarul de Ploiești (zdp.ro) este continuarea firească a publicației online, Max-Media.ro, care a apărut pe 1 martie 2011, din dorinţa de a oferi publicului un produs media de calitate. Oferim ştiri locale din Prahova, Brașov, Dâmbovița și Buzău. Ne puteți găsi la +40745144044 sau pe e-mail: contact@zdp.ro

Alte Știri

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *