Fiica deputatului Virgil Guran debuteaza intr-un film produs de Tudor Giurgiu

Publicata la 12 Aug 2013 - 10:45am de Max-Media.ro

Ana Maria Guran, fiica deputatului Virgil Guran, debuteaza in primul ei lungmetraj. La doar 17 ani, Ana Maria are sansa sa joace in rolul principal din “Lumea e a mea”, un film regizat de Nicolae Constantin Tanase. Este un real succes pentru adolescenta din Campina, avand in vedere ca pentru acest rol s-au inscris cateva sute de fete din tara.


In timp ce alti adolescenti de varsta ei pierd vremea pe la terasele de lux de pe litoral, Ana Maria si-a petrecut o buna parte din vacanta de vara pe platourile de filmare. Este de fapt o incununare a eforturilor depuse de-a lungul timpului. Eleva la Colegiul National N. Grigorescu din Campina, fiica deputatului a facut de mult timp cunostiinta cu scena. Face parte deja dintr-o trupa de teatru si – impreuna cu colegii ei – a participat la numeroase festivaluri pentru liceeni.

protvmagazin.ro scrie ca in urmă cu două săptămâni echipa alcatuită din tineri pasionaţi a început filmările pentru lungmetrajul independent “Lumea e a mea”, în regia lui Nicolae Constantin Tănase, după un scenariu care îi aparţine Ralucăi Mănescu. Producătorii filmului sunt Tudor Giurgiu (Libra Film) şi Radu Stancu (deFilm).


Filmul prezintă povestea Larisei, o tînără în vârstă de 16 ani care trăieşte într-un orăşel lângă mare. Larisa e îndrăgostită de Florin, Don Juan-ul liceului şi îşi doreşte cu orice preţ să ajungă cineva într-un mediu violent dominat de bani şi influenţă.
Distribuţia este alcătuită în principal din actori tineri, neprofesionişti, care au fost selecţionaţi pe parcursul acestui an prin intermediul reţelei de socializare Facebook. Din distribuţie fac parte: Ana Maria Guran, Ana Vatamanu, Oana Rusu şi Iulia Ciochină. Director de imagine este Daniel Kosuth, iar costumele şi scenografia au fost asigurate de Adeline Andreea Bădescu.
Regizorul Nicolae Constantin Tănase a câştigat premiul pentru “Cel mai bun film de scurt metraj” în cadrul Festivalului de Film Transilvania 2012 şi “Best International Short Film” la Cortex IFF în Portugalia pentru BLU, primul său film de scurtmetraj realizat după terminarea facultăţii. Anul acesta a fost de asemenea nominalizat la două premii GOPO pentru scurt metrajul BLU şi “Premiul Tânără Speranţă”, pe care l-a şi câştigat.
Filmările se întind pe perioada a aproximativ 4 săptămâni şi se desfăşoară în Constanţa şi Bucureşti. Filmul nu beneficiază de nicio susţinere din partea Centrului Naţional al Cinematografiei sau a vreunei alte instituţii publice, fiind realizat din fonduri exclusiv private.

sursa foto: facebook

Ph-online.ro Northia Star Travel
Despre autor

Max-Media.ro este cel mai bun site de stiri din Prahova. Am aparut pe 1 martie 2011 si oferim informatii in timp real, atat din judet, cat si din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe maxmedia_ro@yahoo.com sau sa sunati la 0745144044

Comentează știrea: