Finul lui Becali, ucis de tren

Publicata la 17 Iul 2013 - 11:56am de Max-Media.ro

Finul lui Gigi Becali, patronul echipei de fotbal FC Ştefăneşti, Nae Nicolae, a murit după ce maşina în care se afla a fost lovită de un tren de persoane, miercuri, pe Şoseaua Petricani, la trecerea de calea ferată de la ieşire din Capitală spre Pipera, judeţul Ilfov, informeaza MEDIAFAX.

Potrivit unor surse din Poliţie, Nae Nicolae era la volanul autoturismului Bentley care a fost lovit de tren când trecea peste calea ferată de pe Şoseaua Petricani.

Maşina Bentley condusă de Nae Nicolae a fost lovită de un tren de persoane, miercuri, la trecerea la nivel cu calea ferată de pe Şoseaua Petricani. În urma impactului, autoturismul a fost aruncat la o distanţă de aproximativ 300 de metri de trecerea la nivel cu calea ferată.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti, Daniel Vasile, a declarat pentru MEDIAFAX că persoana aflată în maşină a decedat, autoturismul condus de aceasta fiind distrus în proporţie de 90 la sută.
Circulaţia feroviară a fost oprită în urma accidentului.

Foto: captura Antena 3

Ph-online.ro Northia Star Travel
Despre autor

Max-Media.ro este cel mai bun site de stiri din Prahova. Am aparut pe 1 martie 2011 si oferim informatii in timp real, atat din judet, cat si din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe maxmedia_ro@yahoo.com sau sa sunati la 0745144044

Comentează știrea: