Fondul de investitii, care a cumparat spitalul Regina Maria, a achizitionat si o clinica medicala din Ploiesti

Al Medica Berlin Fondul de investiții Mid Europa Partners (MEP), care a preluat, anul trecut,  80% din operatorul de servicii medicale private Regina Maria, a cumpărat și centrul medical Al Medica Berlin din Ploieşti, de la omul de afaceri german Aldea Dieter.

Valoarea tranzacţiei nu a fost făcută publică, dar se estimează undeva în jur de 350.000 – 500.000 de euro.

Vânzarea se referă la fondul de comerţ al companiei, care cuprinde la momentul vânzării toate avizele și autorizațiile, personalul și contractele relevante, potrivit unei decizii a proprietarului clinicii Al Medica Berlin, din 29 noiembrie.

Mid Europa Partners (MEP) este cel mai mare fond de private equity cu investiții în Europa Centrală și de Est. Operând din Londra, Budapesta, Varșovia și Istanbul, Mid Europa Partners administrează fonduri totale de aproximativ 4,2 miliarde de euro.

Despre Autor

Ziarul online Max-Media.ro a aparut pe 1 martie 2011. Oferim informatii regionale, din Prahova, Brasov, Buzau si Dambovita, cat si stiri din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe maxmedia_ro@yahoo.com sau sa sunati la 0745144044

Alte Știri

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *