Fostul magazin Interex Ploiesti devine Penny Market XXL

Publicata la 17 Feb 2014 - 5:14pm de Max-Media.ro

Așa după cum max-media.ro a scris încă din luna septembrie 2013, firma care a cumpărat fostul magazin Interex Ploiești, dar și terenul de sub el, la prețul subevaluat de 48,23 euro/ mp – Sc Green Tree Invest – nu a fost altceva decât un intermediar. Spațiul comercial a ajuns în posesia grupului german Rewe, care amenajează acolo un hyperpermarket Penny XXL.

Nu știm dacă este vorba de o revânzare, între cele două firme, sau doar de un contract de închiriere. Cert este că, înainte de Paște 2014 (20 aprilie), ploieștenii din zona de Nord vor avea la dispoziție un magazin cu produse alimentare și nealimentare.

Penny Market XXL (Mega Discount până în anul 2007) este un magazin deținut de REWE Group. Spre deosebire de magazinele Penny Market (750 mp), acestea au o suprafață mai mare (2000 – 2800 mp).

Grupul REWE mai deține în Ploiești supermarket-urile Selgros (1) și Billa (1), plus Penny Market (1).

CITESTE SI: Vezi cine vrea sa preia fostul magazin Interex Ploiesti si terenul de sub el

 

 

Ph-online.ro Northia Star Travel
Despre autor

Max-Media.ro este cel mai bun site de stiri din Prahova. Am aparut pe 1 martie 2011 si oferim informatii in timp real, atat din judet, cat si din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe maxmedia_ro@yahoo.com sau sa sunati la 0745144044

Comentează știrea: