Fundatia Timken se implica social in municipiul Ploiesti

Publicata la 17 Iul 2013 - 4:34pm de Max-Media.ro

Consiliul Fundatiei Timken a aprobat o donatie de 300.000 de dolari pentru renovarea unei cladiri care va deveni noul Teatru de Papusi din Ploiesti. Contractul de donatie a fost semnat, astazi, de primarul municipiului, Iulian Badescu.

Proiectul de reamenajare si modernizare a imobilului din str. Independentei nr. 14, unde va fi sediul Teatrului de Papusi, va fi supus procedurii de achizitie publica a lucrarii.

Primarul Municipiului Ploiesti, Iulian Badescu, multumeste pe aceasta cale reprezentantilor Timken Romania pentru donatia facuta si pentru implicarea activa la dezvoltarea comunitatii locale.

Max-Media.ro saluta initiativa Fundatiei Timken si roaga si celelalte societati cu capital strain din Ploiesti sa se implice social, in diferite alte proiecte.

 

Ph-online.ro Northia Star Travel
Despre autor

Max-Media.ro este cel mai bun site de stiri din Prahova. Am aparut pe 1 martie 2011 si oferim informatii in timp real, atat din judet, cat si din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe maxmedia_ro@yahoo.com sau sa sunati la 0745144044

Comentează știrea: