Germania, ingrozita de imigrantii romani. Le stricam standardul de viata!

Publicata la 17 Iul 2013 - 12:06pm de Max-Media.ro

Ministerul de Interne din Germania trage un semnal de alarmă în legătură cu imigranţii români şi bulgari care le strică germanilor standardul de viaţă şi le ameninţă pacea socială.

Potrivit unui raport al Ministerului de Interne german obţinut de presa de la Berlin, ţara se confruntă cu un val de infracţiuni şi o scădere a calităţii vieţii din cauza numărului mare de oameni veniţi din ţara noastră şi din cea învecinată, informeaza rtv.net .

Potrivit datelor oficiale, aproape 450.000 de români şi bulgari s-au mutat în Germania în ultimii trei ani, timp în care infracţionalitatea, în special prostituţia, a luat amploare în zonele unde s-au stabilit, scrie la rândul său publicaţia germană Der Spiegel care titrează: „Imigraţia românilor în Germania îşi arată efectele”.

De asemenea, într-o înregistrare video postată pe Internet, Der Spiegel prezintă câteva aspecte despre modul în care anumiţi imigranţi români înţeleg să se comporte în ţara gazdă.

Este vorba despre români care fac mizerie în cartierele în care locuiesc, fac gălăgie până noaptea târziu şi distrug proprietăţile în care stau, proprietăţi pe care le ocupă deseori în mod abuziv, după cum s-au plâns oficialităţile germane.

Oficialităţile germane avertizează că această situaţie ameninţă pacea socială din ţară. Printre cele mai grav afectate oraşe se numără Frankfurt, Munchen, Hanovra, Berlin sau Dortmund.

Ph-online.ro Northia Star Travel
Despre autor

Max-Media.ro este cel mai bun site de stiri din Prahova. Am aparut pe 1 martie 2011 si oferim informatii in timp real, atat din judet, cat si din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe maxmedia_ro@yahoo.com sau sa sunati la 0745144044

1 Comentariu

  1. Spataru 18 iulie 2013 at 7:46 -

    Integrati-i :))))). Pana acum ne acuzati ca discriminam bietii tigani si acum va vaitati ca va distrug pacea sociala.
    Sa vedeti si voi cum este sa convietuiesti zi de zi cu astfel de persoane. Bafta!!!

Comentează știrea: