Grupul consilierilor ALDE din cadrul CL Ploiesti solicita amanarea inceperii cursurilor scolare

Publicata la 8 Ian 2017 - 6:18pm de Max-Media.ro

CL Ploiesti 2016 - PSD si ALDEC O M U N I C A T

Declarația Primarului Municipiului Ploiești, conform căreia ar fi întrunite toate cerințele pentru ca, luni 09 ianuarie a.c., cursurile şcolare în municipiul Ploieşti să poată fi reluate, este total ruptă de realitate.

Și de această dată, în stilul caracteristic, Primarul creează în rândul părinților o totală confuzie, prin comunicatul în care precizează: ”ţinând cont de temperaturile exterioare înregistrate, dar şi de alte situaţii date de condiţiile meteo sau de probleme legate de transport, părinţii care consideră că acestea pot afecta sănătatea propriilor copii, pot alege ca aceştia să nu se prezinte la cursuri în perioada imediat următoare”.

Din cauza faptului că, luni, 9 ianuarie a.c., sunt anunțate temperaturi de -20 grade C, grupul de consilieri ALDE cere Primarului Municipiului Ploiești sa solicite Comisiei pentru Situații de Urgență amânarea începerii cursurilor în Municipiul Ploiești până la data la care condițiile meteo vor permite acest lucru.

Grupul consilierilor ALDE din cadrul Consiliului Local al municipiului Ploiești

Ph-online.ro Northia Star Travel
Despre autor

Max-Media.ro este cel mai bun site de stiri din Prahova. Am aparut pe 1 martie 2011 si oferim informatii in timp real, atat din judet, cat si din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe maxmedia_ro@yahoo.com sau sa sunati la 0745144044

1 Comentariu

  1. Denisa 9 ianuarie 2017 at 19:16 -

    Vai , cata generozitate! Va mulțumim! Le recomand prognoza pe miercuri! Ce mare favor ! Alo, citiți prognoza ca si miercuri e prăpăd! Oricum nu mi am trimis copiii la școala!

Comentează știrea: