Grupul consilierilor ALDE din cadrul CL Ploiesti solicita amanarea inceperii cursurilor scolare

CL Ploiesti 2016 - PSD si ALDEC O M U N I C A T

Declarația Primarului Municipiului Ploiești, conform căreia ar fi întrunite toate cerințele pentru ca, luni 09 ianuarie a.c., cursurile şcolare în municipiul Ploieşti să poată fi reluate, este total ruptă de realitate.

Și de această dată, în stilul caracteristic, Primarul creează în rândul părinților o totală confuzie, prin comunicatul în care precizează: ”ţinând cont de temperaturile exterioare înregistrate, dar şi de alte situaţii date de condiţiile meteo sau de probleme legate de transport, părinţii care consideră că acestea pot afecta sănătatea propriilor copii, pot alege ca aceştia să nu se prezinte la cursuri în perioada imediat următoare”.

Din cauza faptului că, luni, 9 ianuarie a.c., sunt anunțate temperaturi de -20 grade C, grupul de consilieri ALDE cere Primarului Municipiului Ploiești sa solicite Comisiei pentru Situații de Urgență amânarea începerii cursurilor în Municipiul Ploiești până la data la care condițiile meteo vor permite acest lucru.

Grupul consilierilor ALDE din cadrul Consiliului Local al municipiului Ploiești

Despre Autor

Ziarul de Ploiești (zdp.ro) este continuarea firească a publicației online, Max-Media.ro, care a apărut pe 1 martie 2011, din dorinţa de a oferi publicului un produs media de calitate. Oferim ştiri locale din Prahova, Brașov, Dâmbovița și Buzău. Ne puteți găsi la +40745144044 sau pe e-mail: contact@zdp.ro

Alte Știri

1 Comentariu

  1. Denisa

    Vai , cata generozitate! Va mulțumim! Le recomand prognoza pe miercuri! Ce mare favor ! Alo, citiți prognoza ca si miercuri e prăpăd! Oricum nu mi am trimis copiii la școala!

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *