Hillary Clinton a auzit de Romania ! Dar nu de bine, din ce a precizat la dezbaterea cu Donald Trump

debate Hillary Clinton - Donald Trump october 19Candidatul democrat la Casa Albă, Hillary Clinton, a menţionat România în cea de-a treia şi ultima dezbatere televizată cu contracandidatul său, republicanul Donald Trump.

Vorbind despre avort, Hillary Clinton a spus că Guvernul nu ar trebui nici să le impună, nici să le interzică acest lucru femeilor.

”Avortul este una dintre cele mai grele decizii pe care orice femeie le poate lua, iar Guvernul nu ar trebui să ia aceste decizii în locul lor. Am călătorit în ţări în care Guvernul fie obliga femeile să facă avort, aşa cum se întâmpla în China, fie interzicea avorturile, aşa cum se întâmpla în România. Guvernul nu ar trebui să aibă nicio implicare în deciziile pe care femeile şi familiile lor le iau”, a declarat Hillary Clinton. Momentul a fost punctat şi pe Twitter, unde americanii au precizat că nu se aşteptau că România să fie adusă în discuţie.

Declaraţia fostului secretar de stat american a venit în condiţiile în care, în trecut, Donald Trump spusese că femeile care fac avort ar trebui pedepsite.

Despre Autor

Ziarul de Ploiești (zdp.ro) este continuarea firească a publicației online, Max-Media.ro, care a apărut pe 1 martie 2011, din dorinţa de a oferi publicului un produs media de calitate. Oferim ştiri locale din Prahova, Brașov, Dâmbovița și Buzău. Ne puteți găsi la +40745144044 sau pe e-mail: contact@zdp.ro

Alte Știri

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *