Hotii din Romania si Bulgaria, vedete in revista Paris Match (foto)

Publicata la 18 Iul 2013 - 11:48am de Max-Media.ro

Revista franceză Paris Match a publicat o serie de fotografii tulburătoare, în care bande din România şi Bulgaria tâlhăresc trecătorii din capitala Franţei. Sub titlul de „Infracţiuni flagrante ale hoţilor de buzunare”, publicaţia le dedică hoţilor nu mai puţin de 8 pagini.

Trebuie precizat că majoritatea celor surprinşi în imagini sunt de etnie romă.

Fotografiile arată cum hoţii, din ce în ce mai agresivi, îşi vizează fără nicio jenă victimele în plină zi, la ATM-uri, pe trotuarele aglomerate, în parcuri şi staţiile de metrou, provocând haos şi mizerie în capitala franceză.

Potrivit publicaţiei Paris Match, patrulele de poliţie au fost sporite în mod dramatic în jurul monumentelor emblematice ale capitalei franceze, cum ar fi Turnul Eiffel sau Muzeul Luvru, unde la începutul acestui an personalul a intrat în grevă din cauza lipsei de protecţie împotriva bandelor de romi care jefuiau pe scară largă angajaţii şi turiştii.

Ph-online.ro Northia Star Travel
Despre autor

Max-Media.ro este cel mai bun site de stiri din Prahova. Am aparut pe 1 martie 2011 si oferim informatii in timp real, atat din judet, cat si din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe maxmedia_ro@yahoo.com sau sa sunati la 0745144044

Comentează știrea: