I s-a facut frica lui Donald Constantin de noul primar, Adrian Dobre? Sau e doar coincidenta ca se taie iarba?

in timpul activitatilor (3)SC Servicii de Gospodărire Urbană Ploiești SRL aduce la cunoștința cetățenilor că, începând cu data de 23 iunie a.c. a demarat acțiunile de îndepărtare a vegetației crescute în exces, din incinta cimitirelor, asigurându-se astfel accesul cetățenilor la locurile de înhumare.

Aceste activități au fost determinate și de numărul mare de solicitări primite din partea concesionarilor, la acțiuni participând atât personalul de întreținere din cimitire cât și personalul Compartimentului Pază.

Pentru început, activitățile se desfășoară în incinta Cimitirului Bolovani, respectându-se prevederile impuse de legislația în vigoare, în ceea ce privește condițiile de lucru pe timp de caniculă.

Ciudat este că, tot ieri, noul primar al Ploieștiului, Adrian Dobre, declara la WYL TV, la câteva ore distanță, că unul dintre motivele pentru care nu are o părere bună despre directorul SGU Ploiești, Donald Constantin, este că buruienile au invadat orașul și nimeni nu le taie…

Despre Autor

Ziarul de Ploiești (zdp.ro) este continuarea firească a publicației online, Max-Media.ro, care a apărut pe 1 martie 2011, din dorinţa de a oferi publicului un produs media de calitate. Oferim ştiri locale din Prahova, Brașov, Dâmbovița și Buzău. Ne puteți găsi la +40745144044 sau pe e-mail: contact@zdp.ro

Alte Știri

1 Comentariu

  1. Iliescu Maria

    Doresc sa subliniez urmatoarul fapt. Am in cimitirul Mihai Bravu Inmormantati parintii. Pentru ca e destul de departe fata de intrarea in cimitir incerc sa merg cu masina proprie. Pentru a aprinde o lumanare ma costa 5 lei si stau cel mult 15 minute. Incerc sa fac o comparatie cu o ora de parcare in oras care costa 2 lei. De ce nu se gandesc edilii ca a lua 2 lei de la multi nu e acelasi lucru cu a lua 5 lei de la putini sau deloc. DE ce la noi se incearca intotdeauna sa luam ,,pielea ,, de pe romani si mai ales ca a te duce in cimitir pentru unii e chiar un lux. Si sa ne gandim ca multi sunt destul de batrani si suferinzi. Poate imi da si mie cineva un raspuns.

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *