Idee pentru politicienii fara scrupule din Ploiesti: Puteti sa va laudati cu viteza internetului !

internet_speed_world_citiesPloieştiul a ajuns să fie cu un pas înaintea marilor metropole din lume, precum New York, Londra sau Paris, la viteza internetului. Municipiul aurului negru este pe locul 3 în clasamentul global, după Singapore și Hong-Kong.

„România este pe locurile fruntașe în Europa și în lume din punctul de vedere al vitezei de accesare a internetului, atât la încărcare, cât și la descărcare. Astfel, orașul Ploiești este pe locul trei în lume, după Singapore și Hong-Kong”, a spus Lucan-Arjoca, conform Agerpres.

Potrivit acesteia, în Ploiești, internetul are o viteză de 102,35 Mbps. Urmează orașul Iași, cu 101,43 Mbps, și Bucureștiul, cu 96,18 Mbps.

Așa că sfatul nostru, pentru politicienii fără scrupule, este să folosească această informație în bătălia electorală, că și așa nu vedem prea multe proiecte propuse…

Despre Autor

Ziarul de Ploiești (zdp.ro) este continuarea firească a publicației online, Max-Media.ro, care a apărut pe 1 martie 2011, din dorinţa de a oferi publicului un produs media de calitate. Oferim ştiri locale din Prahova, Brașov, Dâmbovița și Buzău. Ne puteți găsi la +40745144044 sau pe e-mail: contact@zdp.ro

Alte Știri

1 Comentariu

  1. Pingback: max medi – VOCEA MUNTENIEI

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *