Idee pentru politicienii fara scrupule din Ploiesti: Puteti sa va laudati cu viteza internetului !

internet_speed_world_citiesPloieştiul a ajuns să fie cu un pas înaintea marilor metropole din lume, precum New York, Londra sau Paris, la viteza internetului. Municipiul aurului negru este pe locul 3 în clasamentul global, după Singapore și Hong-Kong.

„România este pe locurile fruntașe în Europa și în lume din punctul de vedere al vitezei de accesare a internetului, atât la încărcare, cât și la descărcare. Astfel, orașul Ploiești este pe locul trei în lume, după Singapore și Hong-Kong”, a spus Lucan-Arjoca, conform Agerpres.

Potrivit acesteia, în Ploiești, internetul are o viteză de 102,35 Mbps. Urmează orașul Iași, cu 101,43 Mbps, și Bucureștiul, cu 96,18 Mbps.

Așa că sfatul nostru, pentru politicienii fără scrupule, este să folosească această informație în bătălia electorală, că și așa nu vedem prea multe proiecte propuse…

Despre Autor

Ziarul online Max-Media.ro a aparut pe 1 martie 2011. Oferim informatii regionale, din Prahova, Brasov, Buzau si Dambovita, cat si stiri din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe maxmedia_ro@yahoo.com sau sa sunati la 0745144044

Alte Știri

1 Comentariu

  1. Pingback: max medi – VOCEA MUNTENIEI

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *