Idee pentru politicienii fara scrupule din Ploiesti: Puteti sa va laudati cu viteza internetului !

Publicata la 19 Apr 2016 - 6:38pm de Max-Media.ro

internet_speed_world_citiesPloieştiul a ajuns să fie cu un pas înaintea marilor metropole din lume, precum New York, Londra sau Paris, la viteza internetului. Municipiul aurului negru este pe locul 3 în clasamentul global, după Singapore și Hong-Kong.

„România este pe locurile fruntașe în Europa și în lume din punctul de vedere al vitezei de accesare a internetului, atât la încărcare, cât și la descărcare. Astfel, orașul Ploiești este pe locul trei în lume, după Singapore și Hong-Kong”, a spus Lucan-Arjoca, conform Agerpres.

Potrivit acesteia, în Ploiești, internetul are o viteză de 102,35 Mbps. Urmează orașul Iași, cu 101,43 Mbps, și Bucureștiul, cu 96,18 Mbps.

Așa că sfatul nostru, pentru politicienii fără scrupule, este să folosească această informație în bătălia electorală, că și așa nu vedem prea multe proiecte propuse…

Ph-online.ro Northia Star Travel
Despre autor

Max-Media.ro este cel mai bun site de stiri din Prahova. Am aparut pe 1 martie 2011 si oferim informatii in timp real, atat din judet, cat si din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe maxmedia_ro@yahoo.com sau sa sunati la 0745144044

1 Comentariu

Comentează știrea: