In atentia schiorilor care vin pe Valea Prahovei: Risc mare de declansare a avalanselor in Muntii Bucegi

turist-ranit-avalansa-muntii-bucegiSalvamontiștii din Bușteni atrag atenția asupra faptului că în Masivul Bucegi este risc mare de avalanșă în condițiile în care ninge fără încetare de două zile, stratul de zăpadă depus fiind unul consistent.

Șeful Serviciului Salvamont Bușteni, Gheorghe Haiduc, a declarat vineri, pentru AGERPRES, că gradul riscului de avalanșă este de 4, pe o scară de la 1 la 5, pe munte ningând de două zile, iar vizibilitatea fiind redusă.

Astfel, salvatorii montani reamintesc turiștilor faptul că traseele sunt închise și îi sfătuiesc pe aceștia ca, în cazul în care urcă pe munte, să folosească transportul pe cablu, să respecte marcajele, să nu se îndepărteze de cabane și să se echipeze corespunzător.

Despre Autor

Ziarul de Ploiești (zdp.ro) este continuarea firească a publicației online, Max-Media.ro, care a apărut pe 1 martie 2011, din dorinţa de a oferi publicului un produs media de calitate. Oferim ştiri locale din Prahova, Brașov, Dâmbovița și Buzău. Ne puteți găsi la +40745144044 sau pe e-mail: contact@zdp.ro

Alte Știri

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *