In atentia schiorilor care vin pe Valea Prahovei: Risc mare de declansare a avalanselor in Muntii Bucegi

Publicata la 25 Mar 2016 - 10:50am de Max-Media.ro

turist-ranit-avalansa-muntii-bucegiSalvamontiștii din Bușteni atrag atenția asupra faptului că în Masivul Bucegi este risc mare de avalanșă în condițiile în care ninge fără încetare de două zile, stratul de zăpadă depus fiind unul consistent.

Șeful Serviciului Salvamont Bușteni, Gheorghe Haiduc, a declarat vineri, pentru AGERPRES, că gradul riscului de avalanșă este de 4, pe o scară de la 1 la 5, pe munte ningând de două zile, iar vizibilitatea fiind redusă.

Astfel, salvatorii montani reamintesc turiștilor faptul că traseele sunt închise și îi sfătuiesc pe aceștia ca, în cazul în care urcă pe munte, să folosească transportul pe cablu, să respecte marcajele, să nu se îndepărteze de cabane și să se echipeze corespunzător.

Ph-online.ro Northia Star Travel
Despre autor

Max-Media.ro este cel mai bun site de stiri din Prahova. Am aparut pe 1 martie 2011 si oferim informatii in timp real, atat din judet, cat si din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe maxmedia_ro@yahoo.com sau sa sunati la 0745144044

Comentează știrea: