Inalta Curte de Casatie si Justitie a prelungit emotiile pentru fostul primar al municipiului Ploiesti

Publicata la 2 Iun 2016 - 12:03pm de Max-Media.ro

Iulian Badescu - primar PloiestiCompletul de judecată de la Înalta Curte de Casație și Justiție a amânat, pentru a doua oară, verdictul final în dosarul în care fostul primar al municipiului Ploiești este acuzat de către procurorii DNA Ploiești de luare de mită și abuz în serviciu cu consecințe deosebit de grave având ca rezultat obținerea pentru altul a unui folos necuvenit (2 acte materiale).

Dosarul se află în prima fază procesuală, pe fond.

ÎCCJ a amânat decizia pentru data de 16 iunie.

Faptele pentru care este cercetat Iulian Bădescu pot să îi aducă o condamnare la închisoare cu executare, de cel puțin 4-5 ani.

Alături de el mai sunt acuzate de abuz în serviciu și fostul secretar al Primăriei Ploiești, Oana Cristina Iacob, și consilierul juridic Alina Iulia Alexandru.

În acest dosar au fost citați ca martori, printre alții, membrii CL Ploiești, Florian Walter, Daniel și Nicolae Capră, Vlad Iacobescu, Augustin Mitu, Marius Sersea, Rodica Paraschiv, finul lui Bădescu – Iulian Tănase.

Consiliul Local s-a constituit ca parte civilă și solicită returnarea sumei de 8 milioane de lei.

Ph-online.ro Northia Star Travel
Despre autor

Max-Media.ro este cel mai bun site de stiri din Prahova. Am aparut pe 1 martie 2011 si oferim informatii in timp real, atat din judet, cat si din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe maxmedia_ro@yahoo.com sau sa sunati la 0745144044

Comentează știrea: