Inca un tanar din Prahova, ranit in incendiul de la Club Colectiv: Alexandru Hogea, din Sinaia (UPDATE)

Publicata la 2 Noi 2015 - 9:10am de Max-Media.ro

UPDATE: Alex Hogea este internat în secția de ATI, cu arsuri pe 60 % din suprafața corpului.

Un student de 19 ani, din Sinaia, a fost și el grav rănit în incendiul de la Club Colectiv. Alexandru Hogea se află internat la spital.

Alex a fost elev al Colegiului Mihail Cantacuzino din Sinaia, până anul trecut, iar acum studiază la Facultatea de Automatică și Calculatoare, de la Universitatea București.

Rudele si prietenii i-au inundat pagina de facebook cu mesaje:

„Varul meu, Hogea Alex a suferit un grav accident aseara. Acum este in spital. Va rog din tot sufletul, la ora 12, sa ne rugam pentru sanatatea si vindecarea lui. O,Preafericite Mucenice Mina! Asculta rugaciunea noastra ce-ti aducem din toata inima, ca sa ne izbavesti pe noi de boli si de primejdii, spre a cinsti pomenirea ta si a marturisi minunile, pe care cu puterea darului Sfantului Duh, le faci noua celor ce cu credinta cantam : Aliluia! Se citeste de 3 ori. Sa-i dea D-zeu sanatate si sa-l vegheze sa se vindece.”

„Luptă frate, Sinaia e cu tine Alex

„Gandurile si rugaciunile noastre sunt alaturi de toti cei care sufera din cauza tragediei intamplate aseara la Club Colectiv Bucuresti ,dar in special ele se indreapta catre Dumnezeu pentru dragul nostru Hogea Alex,care trece prin momente grele !!!!”

„Astept sa te faci bine si sunt sigur ca o vei face smile emoticon. Daca era sa te duci te duceai din prima, dar n-ai facut-o. Refuz sa cred ca Alex, pe care il stiu de cand eram mic, nu va trece peste asta! Suntem cu totii alaturi de tine si asteptam sa iti revii ”

„Inca nu-mi vine sa cred ca ceea ce ti s-a intamplat este adevarat! Hogea Alex trebuie sa fi puternic si sa te intorci acasa alaturi de familia ta! Sunt alaturi de tine si de familia ta! Te astept acasa sanatos si mai puternic!!!!”

Ph-online.ro Northia Star Travel
Despre autor

Max-Media.ro este cel mai bun site de stiri din Prahova. Am aparut pe 1 martie 2011 si oferim informatii in timp real, atat din judet, cat si din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe maxmedia_ro@yahoo.com sau sa sunati la 0745144044

1 Comentariu

  1. ema vlad 15 noiembrie 2015 at 19:50 -

    Sa te faci bine alex hogea cei din azuga sunt alaturi de tine fate bine Dumnezeu sa fie cu tibe

Comentează știrea: