Incendiu puternic in Ploiesti. Arde o vila dintr-un cartier de lux! (FOTO)

Publicata la 17 Iul 2013 - 11:10am de Max-Media.ro


UPDATE: Potrivit ultimelor informatii, in urma incendiului din cartierul Albert, au ars aproximativ 500 de metri patrati din casa. Pagubele sunt insemnate pentru ca vila era in constructie si proprieterii nu au apucat sa faca asigurarea. Se pare ca focul a pornit de la un flex. La fata locului au ajuns zeci de pompieri cu sase autospeciale. Se apre ca si ITM-ul se implica in ancheta. Inspectorii vor verifica daca muncitorii lucrau la negru sau erau angajati cu acte in regula la societatea de cosntructii.

Un cititor ne-a trimis la adresa de e-amil a redcactiei imagini surprinse in momentul in care incendiul ameninta si casele din imediata apropiere a vilei.

Un incendiu puternic a izbucnit in urma cu putin timp la o vila din cartierul Albert situat la intrare in Ploiesti dinspre Brasov.

Vila, situata in spatele restaurantului Best, se afla in constructie, dar chiar si asa proprietarii locuiesc acolo. Se pare ca incendiul ar fi pornit de la un scurtcircuit, pentru ca la vila lucra o echipa de muncitori. Focul a cuprins partea de sus a cladirii – mansarda si acoperisul.

Din primele informatii nu sunt victime, insa pagubele par insemnate avand in vedere ca flacarile au cuprins o suprafata de cel putin 200 de metri patrati. La fata locului s-au deplasat mai multe echipaje de pompieri care incearca sa stinga focul. Vom reveni cu amanunte.

 

Ph-online.ro Northia Star Travel
Despre autor

Max-Media.ro este cel mai bun site de stiri din Prahova. Am aparut pe 1 martie 2011 si oferim informatii in timp real, atat din judet, cat si din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe maxmedia_ro@yahoo.com sau sa sunati la 0745144044

1 Comentariu

  1. Gusti Roman 17 iulie 2013 at 11:16 -

    Rest. Primavera cand o sa ia foc???? Mai asteptam mult?

Comentează știrea: