Incendiu puternic in Ploiesti, la un grup de locuinte. Vezi daca au fost victime (FOTO)

Publicata la 16 Noi 2016 - 12:08am de Max-Media.ro

incendiu1_Nabucco_PloiestiÎn dimineața zilei de marți, 15 noiembrie 2016, în jurul orei 07:30, un apelant al numărului unic 112 sesiza Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Șerban Cantacuzino”  al Judeţului Prahova cu privire la producerea unui incendiu la un grup de trei locuințe din municipiul Ploiești.

La adresa indicată de apelant au fost mobilizate de urgență 4 autospeciale de lucru cu apă și spumă și un echipaj SMURD.

La sosirea pompierilor militari la locul intervenției, incendiul se manifesta cu violență și cu degajare mare de fum, pe o suprafață de aprox. 400 mp.

Operațiunea de stingere a fost finalizată în jurul orei 09:18, echipajele de pompieri reușind să împiedice propagarea flăcărilor la locuințele învecinate.

Incendiul a izbucnit, cel mai probabil, din cauza unui sistem de încălzire (boiler) defect.

Din fericire, nu au fost înregistrate victime.

Ph-online.ro Northia Star Travel
Despre autor

Max-Media.ro este cel mai bun site de stiri din Prahova. Am aparut pe 1 martie 2011 si oferim informatii in timp real, atat din judet, cat si din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe maxmedia_ro@yahoo.com sau sa sunati la 0745144044

Comentează știrea: