Incep inscrierile pentru Arkadia ShortFest 2016, festivalul de film care are loc la Baicoi

Start inscrieri pentru Arkadia ShortFest 2016Cineaștii își pot înscrie filmele pentru cea de-a 3-a ediție a Festivalului Internațional de Film Arkadia ShortFest. Festivalul se va desfășura anul acesta în perioada 2-4 septembrie, în deja binecunoscutul spațiu neconvențional al Uzinelor Camexip (Băicoi, Prahova).

Ediția din 2016 a festivalului va aduce iubitorilor de cultură, 3 zile de proiecții de film, workshop-uri și expoziții de artă. Arkadia ShortFest propune pentru anul acesta două secțiuni de festival, ambele cu deschidere internațională – una competițională (scurtmetraj studențesc de ficțiune) și una  necompetițională (scurtmetraj profesionist de ficțiune, documentar sau animație).

Regulamentul și formularul online pot fi găsite aici: http://www.arkadiashortfest.ro/ro/inscriere/

Termenul limită pentru trimiterea filmelor este 1 iulie 2016. Toate filme propuse pentru înscriere trebuie să fie produse după 1 ianuarie 2014. Filmele trimise spre selecție la edițiile precedente nu sunt eligibile.

La ediția din 2015 a Arkadia ShortFest au fost proiectate 36 de scurtmetraje internaționale, din care 12 au intrat în competiția pentru trofeul Arkadia – o lucrare special creată pentru eveniment de către un artist român contemporan. Publicul a desemnat câștigător scurtmetrajul ”Acordajul Profesorului Octav”, în regia lui Germain Kanda.

Despre Autor

Ziarul online Max-Media.ro a aparut pe 1 martie 2011. Oferim informatii regionale, din Prahova, Brasov, Buzau si Dambovita, cat si stiri din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe maxmedia_ro@yahoo.com sau sa sunati la 0745144044

Alte Știri

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *