Incepe examenul de admitere la Scoala de Politie Campina. Vezi cati candidati sunt pe loc

Publicata la 4 Sep 2013 - 12:49pm de Max-Media.ro

Incepe examenul de admitere la Scoala de Agenti de Politie Vasile Lascar din Campina. Candidatii care vor sa devina politisti sunt asteptati, sambata, 7 septembrie, la Campina pentru inscriere.

Taxele de examen nu sunt deloc mici, asa ca pe langa banii pentru cazare, candidatii trebuie sa mai puna de-o parte inca 200 de lei: 120 de lei pentru inscriere la care se adauga 60 de lei pentru contravizita medicala.
Valeriu Simion, purtatorul de cuvant al institutiei de invatamant, a precizat ca in aceasta sesiune de examen si-au depus dosarele 1300 de persoane care vor concura pe 313 locuri.

Probele se vor desfasura astfel: prima etapa, cea a probelor eliminatorii, va avea loc in perioada 9-11 septembrie (verificarea medicala si cea a aptitudinilor fizice), iar cea de-a doua etapa (examenul scris la limba straina si limba romana) va avea loc in data de 12 septembrie.

Ph-online.ro Northia Star Travel
Despre autor

Max-Media.ro este cel mai bun site de stiri din Prahova. Am aparut pe 1 martie 2011 si oferim informatii in timp real, atat din judet, cat si din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe maxmedia_ro@yahoo.com sau sa sunati la 0745144044

1 Comentariu

Comentează știrea: