ISIS planuieste un atentat bio-chimic in Franta. Disparitie alarmanta dintr-un spital din Paris

atack bio-chimicStatul Islamic ameninţă Franţa cu noi atentate. La mai bine de o săptămână de la cele mai sângeroase atacuri din istoria Franţei, ISIS ameninţă că va lovi din nou Parisul.

Într-un material de propagandă, islamiştii spun că vinerea neagră din Oraşul Luminilor a fost doar începutul şi că plănuiesc în Paris un atac mai grav chiar decât atentatele de la 11 septembrie din Statele Unite.

Şi cum premierul francez a spus că se aşteaptă chiar la atacuri chimice sau biologice, Guvernul a autorizat farmacia armatei să distibuie un antidot pentru arme chimice serviciilor de urgenţă.

În acest context, mai multe materiale de protecție, care ar putea fi folosite în cazul unui atac chimic, au dispărut dintr-un depozit securizat din Paris.

Zece combinezoane de protecție etanș, de tipul kiturilor pentru protecție împotriva virusului Ebola, de trei ori mai multe perechi de încălțăminte specială de polietilenă – un material rezistent la agenții chimici – mănuși, măști antibacteriene, toate aceste echipamente au dispărut săptămâna aceasta dintr-un depozit securizat al spitalului de pediatrie AP-HP Necker din arondismentul al XV-lea al Parisului, scrie Le Parisien.

Despre Autor

Ziarul de Ploiești (zdp.ro) este continuarea firească a publicației online, Max-Media.ro, care a apărut pe 1 martie 2011, din dorinţa de a oferi publicului un produs media de calitate. Oferim ştiri locale din Prahova, Brașov, Dâmbovița și Buzău. Ne puteți găsi la +40745144044 sau pe e-mail: contact@zdp.ro

Alte Știri

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *