ISU Prahova roaga autoritatile locale din Ploiesti sa mute statia de taxi din fata institutiei

Publicata la 18 Mar 2015 - 3:45pm de Max-Media.ro

Conducerea ISU Prahova a declarat pentru max-media.ro că a avut mai multe discuții cu autoritățile locale din Ploiești, cererea instituției fiind ca stația de taxi de pe strada Rudului să fie mutată în altă parte. Pompierii susțin că sunt incomodați ori de câte ori sunt chemați la vreo intervenție și trebuie să scoată autospecialele grele.

Din păcate, până acum discuțiile nu au dus nicăieri.

Din fotografiile remise de ISU Prahova se vede cum taxiurile staționează peste drum de sediul instituției, într-o zonă unde carosabilul nu are o lățime corespunzătoare.

Cum nici drepturile taximetriștilor nu pot fi încălcate, poate ar fi bine ca Primăria Ploiești să găsească o soluție care să împace ambele tabere.

Ph-online.ro Northia Star Travel
Despre autor

Max-Media.ro este cel mai bun site de stiri din Prahova. Am aparut pe 1 martie 2011 si oferim informatii in timp real, atat din judet, cat si din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe maxmedia_ro@yahoo.com sau sa sunati la 0745144044

1 Comentariu

  1. frusinoiu stelian 20 martie 2015 at 20:06 -

    Conducerea ISU sa faca ordine si in randul angajatilor care parcheaza autovehiculele personale pe coltul strazii(legea spune minim 25m),intersectia str.Rudului cu str.Pompieri,asigurarea pentru patrunderea in intersectie fiind opturata de autoturismele respective.Dar probabil ca obiectivul aparatului foto nu poate declansa si spre partea dreapta de pe scarile comandamentului.

Comentează știrea: