Jurnalistul Dragos Patraru a anuntat ca pleaca si de la TVR. Vezi ce motiv a invocat

Publicata la 27 Apr 2016 - 1:10pm de Max-Media.ro

dragos-patraru-starea-natiei-pleaca-de-la-tvrMarți seara, Dragoș Pătraru, realizatorul emisiunii ”Starea Nației”, a anunțat că pleacă de la TVR. Pătraru a invocat haosul din televiziune și faptul că nu are cu cine să vorbească despre un nou contract. În plus, Pătraru a dezvăluit că nu și-a mai primit banii de două luni.

”La TVR e haos total. Sunt două tabere care se porcăiesc și vor să preia puterea. Între cele două tabere e o diferență de un singur vot. Eu nu am cu cine să vorbesc. Suntem neplătiți de două luni, adică nu am luat salariile pe martie.

E imposibil să putem continua aici, spre bucuria celor care vor să plecăm. O să fie bucurie fără noi pentru că tot vine și campania electorală. Vom vedea, după sărbători, unde ne vom revedea, aici, la TVR, sau în altă parte.”, a spus Dragoș Pătraru la ultima ediție a emisiunii ”Starea Nației”.

Ph-online.ro Northia Star Travel
Despre autor

Max-Media.ro este cel mai bun site de stiri din Prahova. Am aparut pe 1 martie 2011 si oferim informatii in timp real, atat din judet, cat si din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe maxmedia_ro@yahoo.com sau sa sunati la 0745144044

Comentează știrea: