Karina Oprita, va fi depusa, duminica, la biserica de lemn de langa Casa Tineretului Campina

Publicata la 1 Noi 2015 - 12:21pm de Max-Media.ro

Victima incendiului de la Clubul Colectiv, Carmen Irina (Karina) Opriță, va fi adusă, după ora 13.30, la Biserica de lemn de lângă Casa Tineretului din Câmpina.

Trupul neînsuflețit a fost luat de mama fetei, de la IML București, cu o mașină pusă la dispoziție de Primăria Câmpina.

Administrația locală a pus la dispoziția familiei îndurerate și un loc de veci, în cimitirul Bobâlna (zona Neptun), sicriul și se pare că va acoperi toate cheltuielile aferente.

Viceprimarul municipiului Câmpina, Ion Dragomir, a declarat în exclusivitate pentru max-media.ro: „Bunica fetei, care locuiește în comuna Brebu, este soră cu tatăl meu, deci suntem rude. Nu vă pot spune durerea părinților, pentru că nu o aveau decât pe Carmen. Nu a suferit arsuri, ci a murit inhalând acel fum toxic. Dumnezeu să o odihnească în pace! Mai multe nu pot declara.”

Ion Dragomir a mai spus că Primăria Câmpina va încerca să ajute familia și cu pomana, pentru că se pare vor veni mulți oameni la înmormântare, programată marți 3 noiembrie.

FOTO SUS: Tatăl lui Carmen

Ph-online.ro Northia Star Travel
Despre autor

Max-Media.ro este cel mai bun site de stiri din Prahova. Am aparut pe 1 martie 2011 si oferim informatii in timp real, atat din judet, cat si din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe maxmedia_ro@yahoo.com sau sa sunati la 0745144044

Comentează știrea: