La Busteni, ziua internationala a copiilor va fi sarbatorita prin sport. Afla cine va poposi in statiune

Publicata la 30 Mai 2016 - 9:02pm de Max-Media.ro

Peter-KarlssonO fostă glorie a tenisului de masă mondial, suedezul Peter Karlsson – care apare în ITTF Hall of Fame – va deveni AMBASADOR ONORIFIC al oraşului Buşteni, pe 1 iunie, de Ziua Copilului, când staţiunea de pe Valea Prahovei va deveni „capitala” acestui sport!

Karlsson – membru al organizaţiei „Campioni pentru pace” – cu sediul la Monaco, care reuneşte 54 de foste glorii ale sportului, campioni mondiali şi olimpici, este un ambasador al tenisului de masă în întreaga lume şi va poposi şi la Buşteni, cu acelaşi scop, de a populariza acest sport.

Miercuri, 1 iunie, începând cu orele 11.00,  în parcul central al orașului se va desfășura Spectacolul Călătorie în lumea basmelor, prezentat de Teatrul Ancuța din Ploiești.

Pe Arena de tenis ”Ilie Năstase” din Bușteni vor fi amplasate 20 de mese profesionale, la care copiii din localitate vor  putea juca tenis de masă, începând cu ora 12.00, împreună cu marele campion Peter Karlsson, urmând ca, după eveniment, acestea să fie mutate în mai multe puncte de recreere din oraș. 

Peter Karlsson are în palmares un titlu european, la simplu, în anul 2000, un titlu mondial, la dublu, şi nu mai puţin de 9 medali de aur cu Naţionala Suediei, la Mondiale (4) şi Europene (5), plus alte 5 medalii de bronz sau argint, în perioada 1989-2002!

În cadrul aceluiași eveniment, Ion Panait – singurul luptător român calificat la Jocurile Olimpice de la Rio – va deveni ”ambasador onorific al orașului Bușteni”, urmând ca la viitoarea ședință a Consiliului local acesta să primească titlul de  ”Cetățean de onoare”.

Adriana Vâjeu

Ph-online.ro Northia Star Travel
Despre autor

Max-Media.ro este cel mai bun site de stiri din Prahova. Am aparut pe 1 martie 2011 si oferim informatii in timp real, atat din judet, cat si din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe maxmedia_ro@yahoo.com sau sa sunati la 0745144044

Comentează știrea: