Lista avocatilor suspendati din Baroul Prahova. Afla motivul din spatele acestei decizii

Luni, 9 octombrie 2017, Baroul Prahova a publicat lista avocaților suspendați ca urmare a neplății contribuțiilor profesionale, potrivit unui comunicat semnat de Decanul Emanuela Antonescu.

Iată ce spune aceasta: 

avocat-judecataPrin prezenta va aducem la cunostiinta lista avocatilor suspendati din profesia de avocat pentru neplata contributiilor profesionale, conform art.28 lit.c din Legea 51/1995 republicata.

Precizam faptul ca în conformitate cu dispozitiile Legii 51/1995 republicata, avocatii suspendati din profesie nu mai sunt inscrisi în Tabloul Avocaților Pledanti, neavand dreptul sa profeseze pe perioada aplicarii acestei sanctiuni.

Astfel, va rugam sa instiintati completele de judecata în sensul ca urmatoarele persoane nu mai au dreptul de a se prezenta în dosare la instante si la urmarirea penala:

1. Cernica Eduard

2. Gorun Mirela

3. Grigore Dumitru

4. Irimescu Monica

5. Oroviceanu Daniela

6. Oroviceanu Mirela

7. Petcu Maria

8. Preda Ileana

9. Radu Alexandru

10. Radu Ana Nicoleta

11. Radu Elena

12. Seineanu Dan

13. Simion Daniela

14. Stefuc Ovidiu

15. Teodorescu Ovidiu Adrian

Decan, Av. Emanuela Antonescu”

Despre Autor

Ziarul de Ploiești (zdp.ro) este continuarea firească a publicației online, Max-Media.ro, care a apărut pe 1 martie 2011, din dorinţa de a oferi publicului un produs media de calitate. Oferim ştiri locale din Prahova, Brașov, Dâmbovița și Buzău. Ne puteți găsi la +40745144044 sau pe e-mail: contact@zdp.ro

Alte Știri

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *