Lista avocatilor suspendati din Baroul Prahova. Afla motivul din spatele acestei decizii

Publicata la 12 Oct 2017 - 7:43pm de Max-Media.ro

Luni, 9 octombrie 2017, Baroul Prahova a publicat lista avocaților suspendați ca urmare a neplății contribuțiilor profesionale, potrivit unui comunicat semnat de Decanul Emanuela Antonescu.

Iată ce spune aceasta: 

avocat-judecataPrin prezenta va aducem la cunostiinta lista avocatilor suspendati din profesia de avocat pentru neplata contributiilor profesionale, conform art.28 lit.c din Legea 51/1995 republicata.

Precizam faptul ca în conformitate cu dispozitiile Legii 51/1995 republicata, avocatii suspendati din profesie nu mai sunt inscrisi în Tabloul Avocaților Pledanti, neavand dreptul sa profeseze pe perioada aplicarii acestei sanctiuni.

Astfel, va rugam sa instiintati completele de judecata în sensul ca urmatoarele persoane nu mai au dreptul de a se prezenta în dosare la instante si la urmarirea penala:

1. Cernica Eduard

2. Gorun Mirela

3. Grigore Dumitru

4. Irimescu Monica

5. Oroviceanu Daniela

6. Oroviceanu Mirela

7. Petcu Maria

8. Preda Ileana

9. Radu Alexandru

10. Radu Ana Nicoleta

11. Radu Elena

12. Seineanu Dan

13. Simion Daniela

14. Stefuc Ovidiu

15. Teodorescu Ovidiu Adrian

Decan, Av. Emanuela Antonescu”

Ph-online.ro Northia Star Travel
Despre autor

Max-Media.ro este cel mai bun site de stiri din Prahova. Am aparut pe 1 martie 2011 si oferim informatii in timp real, atat din judet, cat si din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe maxmedia_ro@yahoo.com sau sa sunati la 0745144044

Comentează știrea: