Liviu Dragnea nu a auzit de Alexandru Banica, dar i-a gasit o scuza pentru gestul penibil

Publicata la 30 Iun 2016 - 11:59pm de Max-Media.ro

pupat-mana-CJPrahovaLiviu Dragnea afirmă că noul preşedinte al Consiliului Județean Prahova a fost luat pe nepregătite atunci când un consilier a încercat să îi sărute mâna, la ședința în care a fost validat, de miercuri. 

„Am vorbit cu colegul meu, preşedinte de consiliu, este un băiat tânăr în care am foarte mare încredere, mi-a explicat ce s-a întâmplat. El a fost luat pe nepregătite, colegul lui consilierul judeţean, un om respectabil de altfel, mai în vârstă, a fost foarte emoţionat, a fost un gest greşit. Din păcate, asta e, nu e vina preşedintelui de CJ, a fost luat pur şi simplu pe nepregătite, nici consilierul care a făcut-o după aia nu şi-a explicat, emoţie amestecată.”, a declarat Dragnea, la finalul Comitetului Executiv Naţional al PSD, care a avut loc joi, la Târgoviște.

Liderul PSD Prahova, Bogdan Toader, a fost ales, miercuri, preşedintele al Consiliului Judeţean, în locul lui Mircea Cosma, care s-a retras. Cel care i-a sărutat mâna, Alexandru Bănică, este fostul director al Parcului Industrial Plopeni.

FOTO: ziarulincomod.ro

Ph-online.ro Northia Star Travel
Despre autor

Max-Media.ro este cel mai bun site de stiri din Prahova. Am aparut pe 1 martie 2011 si oferim informatii in timp real, atat din judet, cat si din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe maxmedia_ro@yahoo.com sau sa sunati la 0745144044

Comentează știrea: