Marcile Petrolul, transformate in razboi politic. Vezi cine il urecheaza pe primarul Adrian Dobre

CL Ploiesti 2016 - PSDCOMUNICAT

Grupul consilierilor PSD- ALDE din Consiliul Local Ploiești dezavuează modul în care Adrian Dobre continuă să lucreze împotriva interesului ploieștenilor și îi solicită acestuia să înțeleagă că este primarul tuturor cetățenilor.

Ultima „ispravă” a primarului o reprezintă convocarea unei ședințe de îndată pentru duminică, 4 iunie, la ora 18.00, știind că este sărbătoarea de Rusalii, iar majoritatea consililerilor este plecată în minivacanță.

Tema ședinței o reprezintă însușirea evaluării mărcilor Petrolul, un subiect care așteaptă rezolvarea de mai bine de zece luni Primarul Adrian Dobre dorește, într-un mod laș, să amâne, din nou, acordarea mărcilor, știind, în urma discuțiilor cu liderii grupurilor politice din Consiliul Local Ploiești, că duminică la ora 18.00 este imposibil să existe cvorumul necesar desfășurării ședinței.

În plus, duminică 4 iunie este zi nelucrătoare iar reprezentanții Prefecturii Prahova, cei care trebuie să vizeze de legalitate hotărârea Consiliului Local Ploiești sunt liberi!

Îi solicităm liberalului Adrian Dobre să respecte înțelegerea avută cu Mircea Dridea și Cristi Vlad, reprezentanții clubului Petrolul 52,și liderii suporterilor ca întâlnirea să aibă loc marți 6 iunie, la orele 11.00.

Grupul consilierilor PSD-ALDE din Consiliul Local Ploiești le garantează suporterilor Petrolului că își doresc rezolvarea cât mai rapidă a acordării mărcilor, deoarece această problemă nu mai poate fi amânată la nesfârșit.

Grupul Consilierilor Locali PSD – ALDE Ploiești

Despre Autor

Ziarul online Max-Media.ro a aparut pe 1 martie 2011. Oferim informatii regionale, din Prahova, Brasov, Buzau si Dambovita, cat si stiri din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe maxmedia_ro@yahoo.com sau sa sunati la 0745144044

Alte Știri

1 Comentariu

  1. Dino

    Cred că acest portal de știri este proprietatea unui psd-ist. După cum sunt redactate știrile.

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *