Meciurile de la Campionatul European de Fotbal, din Franta, se vad pe terasa Ploiesti Shopping City

Publicata la 16 Iun 2016 - 10:28am de Max-Media.ro

PosterÎn plină desfășurare a Campionatului European de Fotbal, fanii sportului rege sunt invitați să vizioneze cele mai așteptate meciuri ale competiției pe terasa Ploiești Shopping City, pe un ecran de 12 mp.

Astfel, duminică, 19 iunie, începând cu ora 22:00 microbiștii sunt așteptați să susțină tricolorii în confruntarea cu Albania. 

Ploiești Shopping City difuzează toate meciurile celui mai urmărit eveniment sportiv al anului și a pregătit pentru suporteri meniuri speciale și bere rece la metru. În plus, partidele cele mai importante vor fi însoțite de diferite activități și concursuri cu zeci de premii, precum bere, tricouri cu mesaje, mingi și steaguri cu România.

De asemenea, cei care vizionează cel puțin 3 meciuri ale Campionatului European de Fotbal pe terasa Ploiești Shopping City și colecționează mingile speciale, câștiga automat un tricou.

Programul complet de difuzare al meciurilor poate fi găsit pe Ploiești Shopping City sau pe pagina de Facebook a centrului comercial (Ploiesti Shopping City – Facebook).

Ph-online.ro Northia Star Travel
Despre autor

Max-Media.ro este cel mai bun site de stiri din Prahova. Am aparut pe 1 martie 2011 si oferim informatii in timp real, atat din judet, cat si din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe maxmedia_ro@yahoo.com sau sa sunati la 0745144044

Comentează știrea: