Metrorex, zguduita de un nou caz de abuz in serviciu, tocmai cand se discuta despre aceasta infractiune?

Publicata la 16 Feb 2017 - 11:36am de Max-Media.ro

metrouLa această oră, polițiștii Direcției de Investigare a Criminalității Economice a Poliției Române și specialiști ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Dealul Spirii” București – Ilfov efectuează o acțiune comună de verificare a tuturor spațiilor comerciale situate în stațiile de metrou.

Polițiștii vor verifica modul în care societățile ce îşi desfășoară activitatea în aceste spații comerciale au obținut dreptul de folosință asupra lor.

În cauză, se efectuează cercetări cu privire la presupuse infracțiuni de abuz în serviciu,  în cadrul unui dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 București.

Acțiunea desfășurată de specialiștii Inspectoratului pentru Situații de Urgență vizează verificarea modului în care amplasarea și exploatarea acestor spații comerciale în stațiile de metrou respectă condițiile specifice din domeniul prevenirii și stingerii incendiilor, aspecte ce nu fac obiectul dosarului penal.

Ph-online.ro Northia Star Travel
Despre autor

Max-Media.ro este cel mai bun site de stiri din Prahova. Am aparut pe 1 martie 2011 si oferim informatii in timp real, atat din judet, cat si din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe maxmedia_ro@yahoo.com sau sa sunati la 0745144044

Comentează știrea: