Miliardarul din Mizil, Iustin Paraschiv, ramane in arest

Publicata la 29 Noi 2013 - 1:55am de Max-Media.ro

Omul de afaceri Iustin Paraschiv va fi cercetat în continuare în arest după ce magistraţii Curţii de Apel Bucureşti (CAB) au respins joi recursul acestuia împotriva deciziei Tribunalului Bucureşti care a decis prelungirea arestării preventive a acestuia în dosarul în care este acuzat de evaziune fiscal.

Omul de afaceri Iustin Paraschiv a fost arestat pe 8 noiembrie în dosarul evaziunii fiscale acesta fiind cercetat penal în dosarul „Reţeaua Cărnii” pentru evaziune fiscală şi spălare de bani.

Instanţa supremă a decis arestarea preventivă pentru 29 de zile a patronului companiei Carminstin, Iulian Paraschiv, în dosarul de evaziune fiscală de 70 de milioane de euro.

Patronul Carminstin a susţinut în faţa magistraţilor că are doar calitatea de asociat în această societate bănuită că ar fi prejudiciat starul român şi că nu putea controla acţiunile celorlalţi acţionari şi nici nu le putea impune acestora ce să facă.

Cu toate acestea, magistraţii completului de cinci judecători au decis să respingă recursul DNA faţă de decizia prin care în 1 noiembrie, un alt complet, de trei judecători, a hotărât că Iustin Paraschiv poate fi cercetat în libertate.

Ph-online.ro Northia Star Travel
Despre autor

Max-Media.ro este cel mai bun site de stiri din Prahova. Am aparut pe 1 martie 2011 si oferim informatii in timp real, atat din judet, cat si din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe maxmedia_ro@yahoo.com sau sa sunati la 0745144044

Comentează știrea: