Ministerul Afacerilor Interne: Cursurile scolare vor fi suspendate, luni, in 20 de judete. Prahova nu se regaseste!

Publicata la 8 Ian 2017 - 3:58pm de Max-Media.ro

Prahova_scoli_si_licee_inchise_de_zapadaȘcolile din 20 de județe își vor suspenda luni cursurile, din cauza vremii nefavorabile, iar în cursul zilei de marți măsura va fi menținută în 16 județe, a informat Ministerului Afacerilor Interne (MAI), prin intermediul unui comunicat.

Astfel, luni, cursurile vor fi suspendate în: Botoșani, Buzău, Brăila, Călărași, Constanța, Dolj, Galați, Giurgiu, Ilfov, Ialomița, Iași, Olt, Maramureș, Neamț, Suceava, Teleorman, Timiș, Tulcea, Vaslui, Vrancea și Municipiul București.

Marți vor fi întrerupte cursurile în 16 județe, excepție făcând județele Călărași, Giurgiu, Tulcea și Vaslui față de cele menționate anterior.

Ph-online.ro Northia Star Travel
Despre autor

Max-Media.ro este cel mai bun site de stiri din Prahova. Am aparut pe 1 martie 2011 si oferim informatii in timp real, atat din judet, cat si din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe maxmedia_ro@yahoo.com sau sa sunati la 0745144044

1 Comentariu

  1. Preda Eduard 8 ianuarie 2017 at 22:06 -

    Nu mi se pare corect si pentru copiii care fac naveta si asteapta masina in frig…sau pentru cei care stau departe de scoala…la -15 grade…nu suntem animale suntem copii

Comentează știrea: