Ministerul Afacerilor Interne: Cursurile scolare vor fi suspendate, luni, in 20 de judete. Prahova nu se regaseste!

Prahova_scoli_si_licee_inchise_de_zapadaȘcolile din 20 de județe își vor suspenda luni cursurile, din cauza vremii nefavorabile, iar în cursul zilei de marți măsura va fi menținută în 16 județe, a informat Ministerului Afacerilor Interne (MAI), prin intermediul unui comunicat.

Astfel, luni, cursurile vor fi suspendate în: Botoșani, Buzău, Brăila, Călărași, Constanța, Dolj, Galați, Giurgiu, Ilfov, Ialomița, Iași, Olt, Maramureș, Neamț, Suceava, Teleorman, Timiș, Tulcea, Vaslui, Vrancea și Municipiul București.

Marți vor fi întrerupte cursurile în 16 județe, excepție făcând județele Călărași, Giurgiu, Tulcea și Vaslui față de cele menționate anterior.

Despre Autor

Ziarul online Max-Media.ro a aparut pe 1 martie 2011. Oferim informatii regionale, din Prahova, Brasov, Buzau si Dambovita, cat si stiri din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe maxmedia_ro@yahoo.com sau sa sunati la 0745144044

Alte Știri

1 Comentariu

  1. Preda Eduard

    Nu mi se pare corect si pentru copiii care fac naveta si asteapta masina in frig…sau pentru cei care stau departe de scoala…la -15 grade…nu suntem animale suntem copii

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *