Ministrul de Interne, Gabriel Oprea, in vizita la Scoala de agenti de politie din Campina

Publicata la 7 Noi 2014 - 2:41pm de Max-Media.ro

Viceprim-ministrul pentru securitate naţională, ministrul afacerilor interne, Gabriel Oprea, a participat vineri, 7 noiembrie a.c., la ceremonialul depunerii Jurământului Militar de către elevii anului I ai Şcolii de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina.

Gabriel Oprea a transmis un mesaj prin care i-a felicitat pe elevii anului I, menţionând totodată şi principiile fundamentale pe care trebuie să le respecte un angajat al Ministerului Afacerilor Interne în exercitarea misiunilor ce îi revin.

”Am vrut să fiu alături de dumneavoastră la festivitatea depunerii jurământului militar aici, la Câmpina, în cea mai prestigioasă şcoală de pregătire a agenţilor de poliţie, pentru a transmite respectul și admiraţia mea tinerilor care au ales să îmbrățișeze cariera de polițist. Chiar în această dimineață, înainte de a pleca spre Câmpina, am avut bucuria de a recompensa un tânăr absolvent al școlii dumneavoastră, promoția 2009, agentul principal de poliţie Vlad Florian Alexandru. Am fost mândru că i-am acordat cea mai înaltă distincție a Ministerului Afacerilor Interne, “Placheta de onoare”, pentru devotamentul și altruismul de care a dat dovadă atunci când s-a aruncat în flăcări pentru a salva viața a două femei. Am spus atunci, și o repet în fața dumneavoastră: acest polițist, la fel ca mulți alții care își fac datoria zi de zi, trebuie să fie exemplele după care să vă ghidați cariera. Este un model de atitudine pe care vă cer tuturor celor prezenți să o urmați: fiţi primii care întind mâna celor aflaţi în suferinţă, celor care şi-au pierdut speranţa, celor care cred în dreptate! Sunt convins că în această Școală de Poliție aceste valori sunt insuflate și consolidate tuturor viitorilor polițiști!, a declarat ministrul de Interne.

Toţi cei 1080 de elevi ai anului I de la şcolile de agenţi şi subofiţeri din cadrul Ministerului Afacerilor Interne au depus astăzi Jurământul Militar.

La ceremonii au fost prezenţi reprezentanţi ai conducerii ministerului care au transmis mesajul viceprim-ministrului pentru securitate naţională, ministrul afacerilor interne, Gabriel OPREA.

Ph-online.ro Northia Star Travel
Despre autor

Max-Media.ro este cel mai bun site de stiri din Prahova. Am aparut pe 1 martie 2011 si oferim informatii in timp real, atat din judet, cat si din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe maxmedia_ro@yahoo.com sau sa sunati la 0745144044

Comentează știrea: