Ministrul Mediului, Gratiela Gavrilescu, adusa la disperare de catre un jurnalist

Publicata la 3 Oct 2017 - 12:30am de Max-Media.ro
gratiela-gavrilescuMinistrul Mediului a avut o altercație cu un jurnalist, când se dezbătea starea Sistemului de Management Integrat al Deşeurilor, motiv pentru care a plecat dintr-o conferință de presă. 
 
Grațiela Gavrilescu s-a întâlnit cu reprezentanţii Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară Deşeuri şi ai Consiliului Judeţean Bistrița.
 
La un moment dat, s-a discutat despre problema colectării selective a deşeurilor, iar un ziarist a insistat că acest lucru nu prea funcționează. El a declarat că populaţia a fost somată abia de luna aceasta că trebuie să arunce deşeurile selectiv, iar operatorul de salubritate selectează gunoiul în mică măsură.
 
Întrebată dacă există riscul ca Uniunea Europeană să ceară înapoi banii, în cazul Sistemului de Management Integrat al DeşeurilorGraţiela Gavrilescu a precizat: „Eu sper să nu fie problema aceasta. Sunteţi pesimişti”.
 
Același jurnalist din sală a insistat şi i-a spus ministrului că sistemul pe care-l dă exemplu de bune practici de fapt nu funcţionează şi că nu se colectează selectiv. Atunci, Graţiela Gavrilescu a ridicat tonul, spunându-i: „Vorbiţi limba română domnule? În ce limbă vreţi să vorbim să ne înţelegem?”.
 
Enervat evident, ministrul Mediului a încheiat subit conferinţa de presă. 
 
 
sursa: Adevărul
Ph-online.ro Northia Star Travel
Despre autor

Max-Media.ro este cel mai bun site de stiri din Prahova. Am aparut pe 1 martie 2011 si oferim informatii in timp real, atat din judet, cat si din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe maxmedia_ro@yahoo.com sau sa sunati la 0745144044

Comentează știrea: