Ministrul Transporturilor vrea sa descongestioneze traficul pe Valea Prahovei. Vezi ce propune

Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, împreună cu reprezentanți ai Companiei Naționale de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România (CNADNR), a avut, la Ploiești, o întâlnire cu conducerea Consiliului Județean Prahova pentru dezbaterea unor soluții care să decongestioneze traficul în Valea Prahovei.

În cadrul discuției, ministrul a subliniat importanța rezolvării problemelor legate atât de transportul de persoane, cât și de mărfuri.

„Am discutat despre Valea Doftanei, despre transformarea acelui drum județean de dinante de Câmpina până la Săcele. Cu sprijinul Consiliului Județean și al Prefecturii am putea avea într-o lună de zile toate documentele puse la punct, astfel încât să introducem în Guvern decizia de a materializa acest drum. În același timp studiem și posibilitatea unei centuri la Comarnic și una la Bușteni. Drumul Județean 102 I, Câmpina — Valea Doftanei — Săcele, are lungimea de aproximativ 60 km și reprezintă o alternativă viabilă, având în vedere că acest drum ar putea fi modernizat în perioada următoare”, a arătat Ioan Rus.

Despre Autor

Ziarul de Ploiești (zdp.ro) este continuarea firească a publicației online, Max-Media.ro, care a apărut pe 1 martie 2011, din dorinţa de a oferi publicului un produs media de calitate. Oferim ştiri locale din Prahova, Brașov, Dâmbovița și Buzău. Ne puteți găsi la +40745144044 sau pe e-mail: contact@zdp.ro

Alte Știri

2 Comentarii

  1. Pingback: S-a fasait repede varianta vehiculata, de Ministrul transporturilor, cu drumul alternativa la DN1 - Stiri Prahova, Max Media Ploiesti

  2. Cart.Ploiesti Vest{Mitica Apostol}

    Probabil firmele de pe VALEA PRAHOVEI unde sant toti mafiotii politici ,nu vor ca sa se faca cele doua sosele TRANSBAIUL SI SACELE ca alternative la DN1 de frica ca or sa dea faliment ptr ca soferii or sa prefere cele doua alternative !

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *