Necaz intr-o familie din Azuga. A ars acoperisul, iar o batrana a fost grav ranita de flacari

incendiu casa acoperisLuni, 19 decembrie a.c., în jurul orei 00:14, Detaşamentul de pompieri Sinaia a fost alertat pentru stingerea unui incendiu de locuință particulară din localitatea Azuga, strada Victoriei.

La locul indicat de apelantul numărului unic 112 s-au deplasat cu operativitate, 11 pompieri militari care au acţionat cu trei autospeciale de lucru cu apă şi spumă pentru localizarea şi lichidarea incendiului care se manifesta generalizat, la acoperiș pe o suprafață de aproximativ 250 mp.

Operaţiunea de stingere a fost finalizată după aproximativ 6 ore, echipajele de pompieri reuşind să împiedice propagarea flăcărilor la locuinţele învecinate.

Pompierii militari au asistat două victime, un bărbat în vârstă de 48 de ani cu un traumatism la picior, ca urmare a căderii de la același nivel și o femeie, în vârstă de 64 de ani, cu arsuri de gradul III la membrele superioare și inferioare, pe o suprafață de aproximativ 50 % din suprafața corporală, transportată la UPU Ploiești.

Incendiul a izbuncit cel mai probabil din cauza jarului căzut din sistemul de încălzit.

Despre Autor

Ziarul de Ploiești (zdp.ro) este continuarea firească a publicației online, Max-Media.ro, care a apărut pe 1 martie 2011, din dorinţa de a oferi publicului un produs media de calitate. Oferim ştiri locale din Prahova, Brașov, Dâmbovița și Buzău. Ne puteți găsi la +40745144044 sau pe e-mail: contact@zdp.ro

Alte Știri

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *