Noii ministri ai Mediului si pentru Relatia cu Parlamentul au depus juramantul. Gratiela Gavrilescu este la al doilea mandat (VIDEO)

Gratiela Gavrilescu - Ministerul MediuluiNoii miniștri ai Mediului și pentru Relația cu Parlamentul, Grațiela Gavrilescu, respectiv Viorel Ilie, au depus jurământul de învestitură, luni, în fața președintelui Klaus Iohannis.

La ceremonia de la Palatul Cotroceni au participat premierul Sorin Grindeanu, președintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, membri ai Guvernului, consilieri prezidențiali și de stat.

„Succes, numai bine!”, le-a urat șeful statului celor doi miniștri.

Deputatul ALDE de Prahova, Grațiela Gavrilescu, este la al doilea mandat de ministru. Ea a mai condus Ministerul Mediului în perioada 17 decembrie 2014 – 17 noiembrie 2015.

sursa: AGERPRES

Despre Autor

Ziarul online Max-Media.ro a aparut pe 1 martie 2011. Oferim informatii regionale, din Prahova, Brasov, Buzau si Dambovita, cat si stiri din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe maxmedia_ro@yahoo.com sau sa sunati la 0745144044

Alte Știri

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *