Noii ministri ai Mediului si pentru Relatia cu Parlamentul au depus juramantul. Gratiela Gavrilescu este la al doilea mandat (VIDEO)

Publicata la 3 Apr 2017 - 9:53pm de Max-Media.ro

Gratiela Gavrilescu - Ministerul MediuluiNoii miniștri ai Mediului și pentru Relația cu Parlamentul, Grațiela Gavrilescu, respectiv Viorel Ilie, au depus jurământul de învestitură, luni, în fața președintelui Klaus Iohannis.

La ceremonia de la Palatul Cotroceni au participat premierul Sorin Grindeanu, președintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, membri ai Guvernului, consilieri prezidențiali și de stat.

„Succes, numai bine!”, le-a urat șeful statului celor doi miniștri.

Deputatul ALDE de Prahova, Grațiela Gavrilescu, este la al doilea mandat de ministru. Ea a mai condus Ministerul Mediului în perioada 17 decembrie 2014 – 17 noiembrie 2015.

sursa: AGERPRES

Ph-online.ro Northia Star Travel
Despre autor

Max-Media.ro este cel mai bun site de stiri din Prahova. Am aparut pe 1 martie 2011 si oferim informatii in timp real, atat din judet, cat si din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe maxmedia_ro@yahoo.com sau sa sunati la 0745144044

Comentează știrea: