Noii ministri ai Mediului si pentru Relatia cu Parlamentul au depus juramantul. Gratiela Gavrilescu este la al doilea mandat (VIDEO)

Gratiela Gavrilescu - Ministerul MediuluiNoii miniștri ai Mediului și pentru Relația cu Parlamentul, Grațiela Gavrilescu, respectiv Viorel Ilie, au depus jurământul de învestitură, luni, în fața președintelui Klaus Iohannis.

La ceremonia de la Palatul Cotroceni au participat premierul Sorin Grindeanu, președintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, membri ai Guvernului, consilieri prezidențiali și de stat.

„Succes, numai bine!”, le-a urat șeful statului celor doi miniștri.

Deputatul ALDE de Prahova, Grațiela Gavrilescu, este la al doilea mandat de ministru. Ea a mai condus Ministerul Mediului în perioada 17 decembrie 2014 – 17 noiembrie 2015.

sursa: AGERPRES

Despre Autor

Ziarul de Ploiești (zdp.ro) este continuarea firească a publicației online, Max-Media.ro, care a apărut pe 1 martie 2011, din dorinţa de a oferi publicului un produs media de calitate. Oferim ştiri locale din Prahova, Brașov, Dâmbovița și Buzău. Ne puteți găsi la +40745144044 sau pe e-mail: contact@zdp.ro

Alte Știri

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *