O angajata a Oficiului Postal Breaza, acuzata ca ar fi furat din pensiile oamenilor

postarita-acuzataAnchetă penală la Oficiul Poștal din Breaza. O angajată este acuzată că ar fi furat, din pensiile oamenilor, diferența acordată după majorarea din 2015.

Conform unor surse judiciare, poștărița a continuat să ducă pensiile, dar își oprea pentru sine suma suplimentară.

Iar toată situația ar fi fost descoperită după ce un pensionar din oraș a reclamat faptul că primește mai puțini bani decât ar trebui.

Ancheta pornită de polițiști a scos la iveală faptul că, numai pentru bătrânul care a făcut reclamația, prejudiciul se ridică la 3400 de lei. 

Numai că poștărița se pare că și-a oprit și din pensiile altor 20 de brezeni.

Ciudat este că oamenii ar fi trebuit să semneze pentru suma de pe talon, așa că este greu de înțeles mecanismul prin care femeia îi păcălea.

În timpul investigației, polițiștii ar fi descoperit că există cazuri similare și la Brebu și Bănești, motiv pentru care vor verifica cum se acordă pensiile în județ.

Despre Autor

Ziarul online Max-Media.ro a aparut pe 1 martie 2011. Oferim informatii regionale, din Prahova, Brasov, Buzau si Dambovita, cat si stiri din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe maxmedia_ro@yahoo.com sau sa sunati la 0745144044

Alte Știri

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *