O firma din Ploiesti, beneficiara a mai multor contracte cu CJ Prahova pentru consultanta IT

sediu-CJ-PrahovaÎn cursul acestui an, firma Infinio Solutions SRL, din Ploiești, a câștigat două contracte oferite de Consiliul Județean Prahova. Interesant este că ambele achiziții au avut la bază proceduri simplificate.

Primul contract, semnat pe 12.04.2017, este în valoare de 262.800 lei. El a prevăzut „Servicii informatice de mentenanță pentru sistemul integrat de urbanism, pentru gestionarea relației cu cetățenii (SIUGRC)”.

CJ Prahova a dat un anunț de atribuire, pe seap, și a primit o singură ofertă, pe care a și acceptat-o. Firma Infinio Solutions SRL a oferit cu 1200 de lei mai puțin decât estimase licitantul, respectiv instituția publică.

Al doilea contract, semnat pe 20.09.2017, este în valoare de 100.400 de lei. Acesta prevede „Servicii de audit rețele informatice”.

Firma Infinio Solutions este specializată în activități de consultanță pentru afaceri și management. 

A mai avut contracte și cu alte instituții publice din Prahova, precum: Orașul Băicoi, Spitalul de Obstetrică și Ginecologie, Spitalul Județean de Urgențe Ploiești etc. 

SC Infinio Solutions SRL este condusă de Mihăilescu Mihail Bogdan, care în 2009 a fost președinte al Autorității pentru Serviciile Societății Informaționale (instituție care administrează SEAP – Serviciul Electronic de Achiziții Publice), numit prin ordin al ministrului Comunicațiilor de la acea dată, Gabriel Sandu.

Despre Autor

Ziarul online Max-Media.ro a aparut pe 1 martie 2011. Oferim informatii regionale, din Prahova, Brasov, Buzau si Dambovita, cat si stiri din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe maxmedia_ro@yahoo.com sau sa sunati la 0745144044

Alte Știri

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *