O firma japoneza isi mareste capacitatea de productie si construieste o noua fabrica langa Ploiesti

Publicata la 30 Mai 2017 - 12:01pm de Max-Media.ro

Calsonic KanseiCompania Calsonic Kansei Japonia va demara, din 2018, o investiție de tip greenfield (de la zero), ce presupune construcția în țara noastră a unei noi fabrici de componente electronice pentru industria auto. Noua capacitate de producție va fi ridicată în vecinătatea celei existente în Parcul Industrial Ploiești, investiție demarată în 2006 și unde lucrează 630 de angajați.

Calsonic Kansei produce radiatoare pentru sisteme de răcire, intercoolere, încălzitoare și sisteme de aer condiționat.

Producția de serie la noua fabrică va începe în 2020 și va genera până la 370 de noi locuri de muncă.

Calsonic Kansei este unul dintre cei mai importanți furnizori de componente pentru industria auto la nivel mondial (Alianța Renault-Nissan, Audi, Volkswagen, Daimler, Peugeot, Mitsubishi, Subaru, Mazda, ș.a.).

Compania are peste 80 de fabrici de producție în care se realizează sisteme electronice, componente de interior, sisteme de admisie-evacuare și sisteme termice pentru automobile.

 
Ph-online.ro Northia Star Travel
Despre autor

Max-Media.ro este cel mai bun site de stiri din Prahova. Am aparut pe 1 martie 2011 si oferim informatii in timp real, atat din judet, cat si din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe maxmedia_ro@yahoo.com sau sa sunati la 0745144044

Comentează știrea: