O grupare specializata in furturi din locuinta, vizata de perchezitiile politistilor din Ploiesti

perchezitii in judetul prahovaMiercuri dimineață, poliţiştii de investigații criminale din Ploiești au efectuat două percheziţii la locuinţele unor persoane bănuite de comiterea unor furturi din locuințe. Două persoane au fost aduse la sediul poliției cu mandat.

În cursul zilei de 4 mai, polițiștii Biroului de Combatere Furturilor din Locuințe din Ploiești au efectuat două percheziții în București și comuna Dofteana (județul Bacău), la locuințele unor persoane bănuite de furt calificat.

Din cercetări, a reieșit că persoanele bănuite ar fi pătruns prin efracție în două apartamente (unul din Ploiești și unul din Galați), de unde ar fi sustras diverse sume de bani și bijuterii. Prejudiciul astfel creat este estimat la acest moment la 20.000 de lei.

Două persoane au fost aduse la sediul poliției cu mandat. Polițiștii au ridicat de la domiciliile acestora diverse unelte care ar fi fost folosite la comiterea infracțiunilor.

Desfășurarea perchezițiilor a fost sprijinită de luptători ai Serviciului de Acțiuni Speciale din Inspectoratul Județean de Poliție Prahova, precum și de polițiști din cadrul subunităților din localitățile unde au fost efectuate perchezițiile.

Activitatea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

Despre Autor

Ziarul de Ploiești (zdp.ro) este continuarea firească a publicației online, Max-Media.ro, care a apărut pe 1 martie 2011, din dorinţa de a oferi publicului un produs media de calitate. Oferim ştiri locale din Prahova, Brașov, Dâmbovița și Buzău. Ne puteți găsi la +40745144044 sau pe e-mail: contact@zdp.ro

Alte Știri

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *